Rihanna ja A$AP Rocky ootavad perelisa

Heveli Tuisk
, REPORTER- TOIMETAJA
Copy
Rihanna,  Super Bowl 2023.
Rihanna, Super Bowl 2023. Foto: Michael Chow/ Scanpix

Pühapäeval tekitas Rihanna esinemine inimeste seas spekulatsioone, kas muusik võib taas lapseootel olla. Hiljem antud intervjuus kinnitas laulja rasedust, vahendab Independent.

12. veebruaril esines Rihanna Arizonas Glendale’i osariigi staadionil, kus toimus Super Bowl 2023. Poolajal esitas ta publikule oma kuulsamaid hitte. Seljas oli tal uhke punane kostüüm, mis käib lukuga eest lahti ning mille all oli liibuv punane bodi.

Esinemise ajal silitas Rihanna korduvalt kõhtu, mis pani rahva spekuleerima, kas lauljatar võib olla taas lapseootel. Peale suurt üritust antud intervjuus kinnitas Rihanna, et ootavad A$AP Rockyga tõepoolest perelisa.

Rihanna ja A$AP Rocky avalikustasid oma suhte 2021. aasta mais GQ-le antud intervjuus. A$AP Rocky nimetas Rihannat oma eluarmastuseks ja leediks.

Paari esiklaps sündis möödunud aasta mais

Rihanna on korduvalt rääkinud soovist lapsi saada, sealhulgas 2020. aasta intervjuus Briti Vogue'ile. Muusik sõnas toona, et tahab järgmise kümne aasta jooksul kolme või nelja last. Kui Rihanna poeg oli pooleaastane, avaldas ta, et emaduse juures on tema lemmikasi hommikute veetmine oma lapsega. «Te peaksite hommikuti tema pisikest unist nägu nägema! Näha beebit, kes on just ärganud ja veidi ehmunud, on nii armas. Ta üritab alati aru saada, kuhu ta sattunud on. See on mu lemmikosa päevast.»

Ehkki Rihanna varjas alguses esimest rasedust, ei hoidnud ta selle teises pooles end tagasi ning hakkas postitama ilmselt ühtesid kauneimaid lapseootuspilte, mida Hollywoodis on nähtud. Samuti ei seadnud lauljatar endale piire ning kandis, mida hing ihkas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles