PÄEVAHOROSKOOP ⟩ 13. veebruar: Sõnni ootab uus armuleek, Kaksikud ei suuda oma vigu tunnistada

Copy
Foto: shutterstock.com

Edukat uut nädalat!

JÄÄR

Kasuta oma teadmisi ja tahtejõudu selleks, et loobuda halvast harjumusest, mis sind enda juures juba mõnda aega häirib.

SÕNN

Uus armastus võib lõõmama lüüa. Võib olla, et uus on unustamatu vana. Kui endine kallim uksest sisse astub, siis vaevalt jääd külmaks.

KAKSIKUD

Sa ei suuda oma vigu tunnistada. Sisimas ehk tunned, et sa pole alati kõike õigesti teinud, kuid proovid seda mitte välja näidata.

VÄHK

Näed selgelt oma tööalaseid eesmärke. Tead, et rauda tuleb taguda siis, kui see on kuum, seega üritad võimalustest kinni haarata.

LÕVI

Hea aeg enesetäiendamiseks. Kas õpingutega seoses või reisides võid sattuda kokku inimesega, kes osutub vägagi võluvaks.

NEITSI

Ehkki öeldakse, et kes otsib, see leiab, võib liigne pingutamine millegi või kellegi leidmise nimel sootuks ummikusse viia.

KAALUD

Kui oled üksildane olnud, siis nüüd on olulise kohtumise võimalus üsna suur. Suhtle inimestega ning sa leiad, keda vajad.

SKORPION

Igapäevaste tegevuste käigus satuvad sinu ellu inimesed, kellega oled aastate eest kokku puutunud. Näed vanu tegelasi uutes värvides.

AMBUR

Taas korduvad probleemid, mis tekitasid meelehärmi ka mõned nädalad tagasi. Milliseid järeldusi oled teinud varem tehtud vigadest?

KALJUKITS

Sul võib olla häid võimalusi. Ometi ilmneb ka segavaid asjaolusid, mille mõjul kipud oma võimalusi maha magama.

VEEVALAJA

Suudad veetlust kasutada selleks, et vastassoost inimestega tulutoovaid kokkuleppeid sõlmida. Ärialane ja isiklik suhtlus põimuvad.

KALAD

Tunded ei ole määravad, suhetes on tähtsaim osa füüsilisel naudingul. Päev kujuneb meeldivaks, kui isiklikud suhted toimivad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles