VIDEOINTERVJUU ⟩ Eesti Laulu võitja Alika unustas emotsioonide tõttu ajakirjaniku küsimuse: nagu näha, siis üllatus on suur (1)

Copy
joosep_kristiina_intervjuu_eesti_laul_23_voitjaga_20230211_dXqAiFBC.mp4
joosep_kristiina_intervjuu_eesti_laul_23_voitjaga_20230211_dXqAiFBC.mp4 Foto: Pilt videost

Eesti Laul 2023 võitja on Alika Milova looga «Bridges». Võiduemotsioonid käisid üle pea ning Alika ei uskunud lõpuni kindlalt, et ta võidab, ehkki oli favoriit. «Kuna tulin siia Eesti Laulule esimest korda, siis muidugi ma ei eeldanud väga palju...»

Alika oli Eesti Laulu suur favoriit algusest peale, kuid siiski on ta võidu tõttu suisa sõnatu. «Teate mis, sa hakkasid praegu küsima küsimust ja mul hakkas väga imelik tunne sees... praegu tuleb meedia, nad küsivad... ühesõnaga. Mis küsimus oli?» naerab ta. «Nagu näha, siis kuna ma ei mäleta eelmist küsimust, on üllatus väga suur ja kuna ma tulin siia Eesti Laulule esimest korda, siis muidugi ma ei eeldanud väga palju, kuna tean, et siin on inimesed, kes käivad pidevalt ja teavad, kuidas see kõik välja näeb,» ütleb Alika, kes võistles Eesti Laulul esimest korda.

«Ma pole kunagi isegi käinud vaatamas Eesti Laulu, olen alati telekast vaadanud,» ütleb lauljanna. Ta lisab, et eriti tugevaks peab ta Eesti Laulu esikolmiku laule. «Eriti see esikolmik, kõik kolm on võitu väärt,» ütleb ta oma konkurentide kohta. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles