Reporter.ee: Madonna show tehnikat veab 72 raskeveokit

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madonna maailmaturnee «Sticky & Sweet» avakontsert Walesis
Madonna maailmaturnee «Sticky & Sweet» avakontsert Walesis Foto: AP / Scanpix
Reporter Carola kohtus nädalavahetusel Los Angeleses muusikaärimees Peeter Rebasega, kelle juhitud agentuur BDG toob augustis Tallinna laulukaare alla Madonna enda.

Peeter ennustab kontserdipiletite rekordilist läbimüüki - kui Metallica piletid müüdi läbi kolme päevaga, siis Madonna puhul ei hakka ta isegi spekuleerima.

Samuti on selge ka see, et kontsert toob Eestisse kümneid tuhandeid turiste.

Peeter Rebase sõnul on ta varem Madonna kontserti vaatamas käinud Moskvas ning tema arvates on see olnud kõige vingem produktsioon, mida ta siiani näinud on. 

Rebase arvates on see tema jaokski veel uskumatu, et Madonna Tallinnasse tuleb. Samuti ei oska mees arvata, mis kallutas megastaari sellist otsust vastu võtma. 

Samas ütles Rebane, et Madonna on öelnud, et soovib külastada kohti, kus ta varem pole käinud.   

Peeter, kas tead, kui suur saab olema Madonnaga Eestisse saabuv meeskond ja mis üleüldse enne kontserdi toimumist juhtuma hakkab?

Kõigepealt kuulutame välja piletimüügi täpsed detailid. Piletid lähevad avalikku müüki 5. märtsi varahommikul.

Ka info kogu tehnika ja lava kohta on meil juba olemas. Ütleme nii, et see on muljetavaldav. See saab olema pea kolm korda suurem produktsioon, kui Metallica 2006 kontserdil Lauluväljakul.

Kas tead juba, mis võiksid olla Madonna väiksed kiiksuga soovid?  

Ainuüksi tema catering assistente on kokku kaheksa, juuksureid kaks, jne. Tehnikat tuleb kokku 72 raskeveokit.

See on loomulikult omamoodi pähkel meie meeskonnale, sest juba ainuüksi logistika ja selle ettevalmistamine Lauluväljakul võtab umbes nädala.

Kui palju võtab Madonna kaasa oma meeskonda ja kui palju peate teie talle abi pakkuma?  

No abi tuleb pakkuda palju. Aga ka oma meeskond on tal päris võimas. Ehk see teeb kokku umbes 200-300 inimest. Ainuüksi autojuhte on 140. Need tulevad siis veel lisaks. 

Kuidas Madonna ise kohale saabub?

Ikka eralennukiga. Aga arvan, et öösel sõidab ta siiski tagasi oma koju Londonisse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles