Avandiga intervjuu teinud Kadi Jaanisoo-Kuld: nendest teemadest peab laiemalt rääkima

Elu24
Copy
Kadi Jaanisoo-Kuld.
Kadi Jaanisoo-Kuld. Foto: Kuvatõmmis saatest

Neljapäeval käis «Ringvaate» saates külas teleajakirjanik Kadi Jaanisoo-Kuld, kes intervjueeris Märt Avandit «Pealtnägijas», kus näitleja avalikustas oma kokaiinisõltuvuse. «Aga me arutasime asjad omavahel läbi ja see on asja võti – et tema on kindel – ja siis saab ainult parim asi välja tulla,» räägib Jaanisoo-Kuld, kuidas intervjuu valmis.

Saatejuht tunnistas, et mõtles ka sellele, et kuigi Avandi tahtis oma lugu rääkida, siis võib-olla ei peaks ta seda tegema. «Aga me arutasime asjad omavahel läbi ja see on asja võti – et tema on kindel – ja siis saab ainult parim asi välja tulla,» ütles ta. Teleajakirjaniku sõnul läheb Avandli pärast intervjuu eetrisse jõudmist hästi. «Ta ütles, et tal läheb hästi ja et tal on miljoneid vastamata kõnesid ja sõnumeid, millega ta nüüd jõudumööda tegeleb.»

Jaanisoo-Kuld tunnistas, et negatiivset vastukaja ta intervjuule saanud pole. «Ma olen rääkinud mõne tuttava vaimse tervise spetsialistiga ja nemad on näpud püsti. Neil on hea meel, et lõpuks ometi on millestki sellisest räägitud ja seda sellise inimese poolt, kes on tegelikult väga paljude südames,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles