GALERII ⟩ Balti riikide vanim reisimess Tourest tuli taas kord reisilusti pakkuma

Elu24
Copy

Viimasel kahel aastal koroonapandeemia tõttu ära jäänud Balti riikide pikima ajalooga turismimess Tourest toimub taas tänavu veebruari teisel nädalal ning tähistab ühtlasi oma 30. sünnipäeva. Ümmarguseks tähtpäevaks on messil kavas mitmeid muudatusi, millest olulisim on toimumine neljapäevast laupäevani.

Kui traditsiooniliselt on Tourest toimunud reedest pühapäevani, siis seekord avab reisiteemaline koguperemess uksed juba neljapäeval ning kestab laupäeva õhtuni. Messi lahtiolekuaega õhtuti pikendatakse, et kõik külastajad jõuaksid pärast tööpäeva rahulikult messil pakutavaga tutvuda.

«Kaks aastat pole Tourest toimunud ja meil on tõeliselt hea meel tõdeda, et inimesed ootavad väga nii messi kui ka reisimist,» ütles mullu Eesti Turismi- ja Reisifirmade Liidu peasekretär Merike Hallik. 1. oktoobrist avati registreerimine Touresti messi eksponentidele, kellest paljud olid Halliku sõnul küsinud infot messi toimumise kohta. «Loodame, et pakkumiste ja osalejate poolest tuleb läbi aegade üks huvitavamaid Toureste.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles