KULUKAS VÕI MITTE? ⟩ Narkootikumisõltuvus röövis Märt Avandilt ühes kuus ligikaudu 1500 eurot (10)

Chrislin Metsanurm
Copy
Näitleja Märt Avandi rääkis uimastisõltuvusest, et anda jõuline signaal ühiskonnale. Pilt on illustreeriv.
Näitleja Märt Avandi rääkis uimastisõltuvusest, et anda jõuline signaal ühiskonnale. Pilt on illustreeriv. Foto: JENNIFER GAUTHIER/REUTERS/SCANPIX/Pexels.com/Remo Tõnismäe/Elu24 kollaaž

Näitleja Märt Avandi tunnistas kolmapäevases «Pealtnägijas», et tarvitas kümme aastat kokaiini ning tassis nende aastate jooksul diileritele pööraseid summasid. «Olin võimeline tõmbama halvematel päevadel 3–4 grammi,» nentis ta. Elu24 allika sõnul maksab gramm meelemürki 100–150 eurot, mis tähendab, et iga nädal tarbides kuluks kuus ligikaudu 1500 eurot.

Näitleja Märt Avandi on varem avalikult rääkinud alkoholismist. Nüüd tegi Avandi šokeeriva avalduse ja tunnistas kolmapäevases «Pealtnägijas» avameelselt, et tarvitas kümme aastat kokaiini. Mehe sõnutsi on ta tänaseks kokaiinist puhas olnud juba kolm kuud. Elu24 uuris, kui palju maksab gramm kokaiini ning kui palju sõltuvus Avandilt lõppude lõpuks raha röövis.

Telesaates tunnistas ta, et tassis aastate jooksul diileritele pööraseid summasid. «Olin võimeline tõmbama halvematel päevadel 3–4 grammi,» märkis Avandi. Mõistagi ta kokaiinimüüjaid saates ei paljastanud, kuid uimasti hankimine on Avandi sõnul imelihtne ja kokaiinitarvitajaid on meie hulgas, ka tuntud inimeste seas, kaugelt rohkem, kui me arvata oskame.

Kommentaarid (10)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles