Häälesaatest tuntud muusik toetab hittloo uusversiooniga haigeid lapsi

Elu24
Copy
Maurizio tegeleb lisaks muusikale ka ärinõustamisega.
Maurizio tegeleb lisaks muusikale ka ärinõustamisega. Foto: Ardo Kaljuvee

Kuula ja aita kaasa! Häälesaatest tuntud muusik Maurizio D'Agapito toetab haigeid lapsi Mikk Targo tuntud hiti itaaliakeelse versiooniga. Heategevuse eesmärgil loodud pala esitleti täna, 9. veebruaril Tallinna restoranis Pan Y Vino.

Saates «Ma näen su häält» publiku ja žürii võimsa lõpulooga ahhetama pannud muusik Maurizio D'Agapito on panud õla alla heategevusfondi Minu Unistuste Päev tegemistele. Neljapäeval, 9. veebruaril kell 19.00 tutvustas ta Tallinna vanalinna restoranis Pan Y Vino tuntud Eesti loo itaaliakeelset versiooni ning koostööprojekti fondiga laiemalt.

Armastatud muusikaprodutsent Mikk Targo ja Maurizio lõid möödunud aasta lõpul käed, et luua Targo armastatud hiti «Head uut aastat» itaaliakeelne versioon. Mehed otsustasid ühise loo välja anda heategevuse eesmärgil. Looga soovitakse koguda annetusi heategevusfondile Minu Unistuste Päev, mis täidab raskelt ja krooniliselt haigete laste unistusi.

Heategevus on Mauriziole alati südamelähedane olnud ning Targoga kohtudes ja lugu «Head uut aastat» kuuldes nägi ta võimalust imeline muusikapala hea eesmärgi nimel tööle panna. Koostöösse Minu Unistuste Päevaga soovib muusik kaasata ka teisi tuntud eestlasi ning korraldada üritusi, mis toovad keerulises olukorras lastele ja peredele naeratuse näole.

Neljapäeval olid Pan Y Vinosse laulu ja video, koostööprojekti eesmärkide ja heategevusfondiga Minu Unistuste Päev tutvuma oodatud laulu produktsiooni meeskond ja autorid. Kohal olid muusik ja helilooja Targo, kes on eestikeelse laulu «Head uut aastat» autor, Joel Lindpere, Laura Põldvere, James Werts ja teised suure südamega avaliku elu tegelased, lisaks Maurizio head sõbrad ning Itaalia saatkonna esindajad.

SA Heategevusfond Minu Unistuste Päev viib ellu raskelt või krooniliselt haigete laste unistusi, et pakkuda lastele ja nende peredele emotsionaalset tuge, mis on oluline osa raviprotsessi tervikus.

Alates novembrist 2022 on heategevusfondi Minu Unistuste Päev patroon armastatud Eesti laulja Birgit Sarrap.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles