Idamaisel peol näitas kõhutantsu Ines Karu ja tagus trummi Victoria Kirss

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval, 10. märtsil esitles Absolut Vodka esmakordselt Eestis uut õuna- ja ingverimaitselist viina Absolut Orient Apple. Selle puhul muutus linna suurim kokteilibaar Butterfly Lounge idamaiseks peokohaks, kus kõhutantsu näitas Ines Karu ja trummi lõi Helena Victoria Kirss.


Orient Apple (ehk idamaine õun) on värske ja puuviljase karakteriga maitsestatud viin, mille aroomis ja maitses on küpsete punaste õunte loomulik magusus ning mahedus kombineeritud ingveri vürtsikusega.

Vürtsikust ja orientaalset meeleolu lisasid peole ka kaunid ja andekad naised, tantsijanna Ines Karu ning trummitar Helena Victoria Kirss ja nende idamaine show. Muusikalist kontrasti lisas DJ Erkki Sarapuu.

Idamaist hõngu lisasid üritusele Kirill Safonovi loodud stiilsed padjad, mida valmistati piiratud koguses ning mis kaunistavad Butterfly interjööri, diivaneid ja tugitoole järgneva kuu jooksul.

Samal õhtul esitles Butterfly seintel oma loomingut ka noor kunstnik Marie Rannastu ehk Art Marie, kelle maalinäitus oli inspireeritud naistest ja naiselikkusest, kirevatest toonidest ning kontrastidest.

Kiika pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles