«Ma ei unusta sind! Puhka rahus, armas kuulaja.» Rauno Märksi suurim fänn lahkus igavikuteele (1)

Elu24
Copy
Rauno Märks
Rauno Märks Foto: Facebook

Eesti raadiosaatejuht ja DJ Rauno Märks jagab ühismeedias liigutavat lugu hiljaaegu meie hulgast lahkunud Viivest, kes Märksi juba 90ndatel kuulas.

«See siin on raadiokuulaja Viive Soop Virtsust, kes nimetas ennast Eesti suurimaks Rauno Märksi fänniks,» kirjutab raadiohääl.

«Minu meelest oli tal õigus! Viive pidas mind oma pereliikmeks juba 1990ndate lõpust, kui hommikuti raadiot kuulates olin talle omaks saanud. Viive alati helistas ja soovis õnne, kui meie perel hästi läks, või rääkis eetriväliselt kaasa teemal, mis teda kuulajana puudutas,» meenutab Märks.

«Juttude käigus sain teada, et ta hobiks on välja lõigata erinevaid artikleid ja pilte minu ja mu pere tegemistest ja ta kleepis need kaustikusse.»

2019. aastal sõitis raadiohääl Virtsu Viivele külla. «Kohtusime, ulatas ta need vihikud mulle päriseks. Viimati vestlesime jaanuaris, soovisime teineteisele head uut aastat!»

Teisipäeval sai Märks aga Viive lapselapse käest teada, et naine on meie hulgast lahkunud. «Tema viimane soov oli saata mulle VSOP (lühend tema nimest ju) konjak, et ma teda oma sünnipäeval ikka meeles hoiaks.»

«Viive, ma ei unusta sind! Puhka rahus, armas kuulaja.»

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles