VIDEO ⟩ Inglanna kadus koeraga jalutades jäljetult, tema mobiiltelefon leiti pingilt

Triin Roos
, Elu24 reporter-toimetaja
Copy

Loode-Inglismaal asuvas Lancashire'is kadus 27. jaanuaril jäljetult 45-aastane kahe lapse ema Nicola Bulley, kes tegi jalutuskäiku oma koeraga ja osales samal ajal veebis toimunud töökoosolekul. Naisest pole siiani ühtki märki. Kuigi politsei sõnul võis Nicola kukkuda jõkke, pole teda hoolimata põhjalikest otsingutest leitud.

Inglismaad vapustab noore naise Nicola Bulley kadumine 27. jaanuaril St Michael'si külas Lancashire'is. Naine tegi oma tavapärast jalutuskäiku koeraga mööda tuttavat rada. Saatuslik hommik algas nagu iga teine. Kella poole üheksa ajal viis Nicola kuueaastase ja üheksa-aastase tütre kooli. Seejärel rääkis ta juttu ühe teise lapsevanemaga ja pärast seda läks oma spanjeli Willow'ga jalutama mööda Wyre'i jõe äärset rada. Tee peal kohtas ta tuttavat, kes samuti koeraga jalutas. Lemmikud suhtlesid hetke ja siis läks kumbki oma teed, vahendab Sky News.

Kell 8.53 saatis hüpoteeklaenude nõustajana töötav naine e-kirja oma ülemusele ja seejärel sõnumi sõpradele. Kell 9.01 logis ta sisse Teamsi veebikeskkonda, et ühineda koosolekuga. Kell 9.10 nägi Nicolat veel üks mööduja. Seejärel pidi midagi juhtuma, sest kella poole kümne ajal leidis teine mööduja Nicola telefoni jõe ääres asuvalt pingilt, sealsamas oli ka Nicola koer, kuid naist ennast ei kusagil. Telefon oli endiselt ühendatud Teamsi veebirakenduses toimunud töökoosolekuga.

«Ta justkui haihtus õhku,» ütles Nicola õde, lisades, et nende pere elab praegu nagu õudusunenäos, millest ei saa enam välja. Nicola isa räägib, et tütre kadumine on väga valus ja kogu see aeg on olnud ääretult keeruline. «Oleme väga kokkuhoidev perekond. Räägime üksteisega, oleme pidevalt ühenduses. Ei möödu päevagi, kui me ei suhtleks. Praegu on nii tühi tunne. Oleme väga tänulikud kõigile, kes aitavad teda leida,» rääkis Nicola isa. Naise otsingutega tegeleb arvukalt inimesi ning sotsiaalmeedias on tehtud mitmeid lehekülgi, kus otsingute infot pidevalt täiendatakse.

Nicola elukaaslane Paul ei kaota lootust naine leida ja püüab keskenduda oma tütardele, et peletada eemale süngeid mõtteid.

«Politsei on otsinud igalt poolt. Siin on midagi ebaloogilist,» ütleb Nicola sõber Heather, kes koos paljude teiste kohalikega osaleb naise otsingutes. Heather avaldas ka, et alusetud kuulujutud, mis Nicola kadumise kohta ringlevad, teevad perele veelgi rohkem valu. Kadumise kohta on aga külastama hakanud paljud inimesed, nii et see on muutunud nagu «turismimagnetiks».

Politsei on tegelenud otsingutega väga põhjalikult. Läbi on otsitud 15-kilomeetrine jõeala kuni mereni välja, kuid endiselt on vastuseta küsimus, mis sellel hommikul tegelikult juhtus.

Politsei arvab siiski, et on tõenäoline, et naine kukkus õnnetul kombel jõkke. Jõgi kujutab endast praegusel aastaajal suurt ohtu, kuna vesi on väga külm ja sügav. Veest otsimiseks kasutab päästemeeskond sonarit ja veealuseid droone. «Jõgi on otsimiseks keeruline koht, kuna vool on kiire,» tõdeb Sally Riley Lancashire'i politseist. «Üks võimalik versioon on, et koeraga võis olla mingi probleem ja seepärast pidi Nicola minema kalda äärde, kust ta võis kogemata vette libastuda. Midagi kindlat aga öelda ei saa,» ütles politsei. BBC andmetel uurib Nicola kadumist 40 detektiivi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles