KAS TULEVANE PÕHJA-KOREA LIIDER? Kim Jong-uni tütar oli sõjaväebanketil aukohal

Inna-Katrin Hein
Copy
Põhja-Korea liider Kim Jong-un, ta naine Ri Sol-ju ja nende tütar Kim Ju-ae (keskel) olid aukülalised, eelkõige tütar, Põhja-Korea rahvaarmee 75. aastapäeva banketil 7. veebruaril 2023 Pyongyangis
Põhja-Korea liider Kim Jong-un, ta naine Ri Sol-ju ja nende tütar Kim Ju-ae (keskel) olid aukülalised, eelkõige tütar, Põhja-Korea rahvaarmee 75. aastapäeva banketil 7. veebruaril 2023 Pyongyangis Foto: KCNA via REUTERS/Scanpix

Põhja-Korea liider Kim Jong-un korraldas sõjaväebanketi, mille aukülaliseks oli ta tütar, kes pandi istuma kesksele kohale, nagu tema oleks riigijuht.

See on lääne vaatlejate arvates uus viide, et tüdrukut nähakse tõenäoliselt Kimi järeltulijana autoritaarses pererežiimis, mis valitseb Põhja-Koread alates 1948. aastast.

Arvatakse, et tüdruk nimega Kim Ju-ae on umbes üheksa-aastane ning Kimi ja ta naise Ri Sol-ju teine laps, teatab cnn.com. 

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles