AUSTRAALIAS RAJALT MAAS ⟩ Kerdo Möldrit tabas öö enne esinemist suurem tagasilöök

Chrislin Metsanurm
Copy

Veebruari algul Perthis maandunud Respekti liige Kerdo Mölder jagab esmamuljeid esinemisest ning kuidas eestlased nad vastu võtsid. «Saime kohe väga hoolivate inimeste kätte. Kuid esimesel ööl tabas mind suurem tagasilöök,» jagab Mölder, kes pidi kontserdile vastu minema maotäie palavikualandajatega.

Ansambli Respekt laulja Kerdo Mölder andis eelmise aasta lõpul Elu24-le teada, et nad said ühe väga ahvatleva pakkumise. «See on kindlasti senistest, 14 aasta pakkumistest üks kõige põnevam,» rääkis Mölder elevusega. Nüüd, uue aasta algul saidki nad põnevat võimalust kasutada ning veebruar sai ägeda stardipaugu, sest bänd võttis ette teekonna kuuma Austraalia päikese alla. Mölder tõdeb, et lendudel olid neil ka väikesed kõrvalekalded plaanist. «Doha lennujaamas hoiti meid mõnda aega kinni, sest selgus, et tehtud Austraalia viisasid me ei näe,» räägib ta, aga märgib, et üldjoontes sujus kõik siiski plaanipäraselt ja hästi.

3. veebruaril jõudis bänd Austraaliasse kohale, Perthis ootasid neid lennujaamas ees mitmed eestlased ja ka üks korraldajate abilistest. «Saime kohe väga hoolivate inimeste kätte. Meid tõesti on siin hoitud ja poputatud!» sõnab Mölder. Kuid esimesel ööl, ööl vastu esinemist, tabas meest suurem tagasilöök. «Mul tõusis palavik üle 40 kraadi. Tõsiselt raske oli olla!» räägib Mölder, lisades, et arvatavasti läks keha šokki pika reisi, kõrge temperatuuri ja ööbimiskoha konditsioneeri tulemusena. Ka esinemispäeva hommikul oli Mölder enda sõnutsi täiesti läbi. «Turgutasin lõunaks ennast kuidagi palavikualandajatega üles.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles