EETILINE? Kristi Loigo kogub produktsioonifirma nimel ostetud kodu päästmiseks annetusi: sellest sõltub kogu heategevusmaastiku tulevik (6)

Merilyn Närep
, päevatoimetaja
Copy
Kristi Loigo
Kristi Loigo Foto: Eero Vabamägi

«Kinnitan, et olen suures hädas, mu kodu on ohus ja ma pean hakkama pikka ja kulukat kohtuprotsessi taluma, milleks mul vahendid puuduvad. Sellest sõltub kogu heategevusmaastiku tulevik,» sõnab kurikuulsa «Kodutunde» saate produtsent Kristi Loigo, kelle produktsioonifirmale kuuluv uhke elamu on ootamatult oksjonile pandud.

Kohtutäitur Mati Kadak müüb Kohtutäiturite ja Pankrotihaldurite Koja oksjonikeskkonnas avalikul elektroonilisel enampakkumisel Õuetuba OÜ omandis olevat elamumaad, mis on kantud Tartu maakohtu kinnistusosakonna registriossa. Ehitisregistri andmetel asub kinnistul kolmekorruseline üksikelamu (ehitisealuse pinnaga 230 ruutmeetrit). Vara alghind on 450 000 eurot, pakkumise samm 2000 eurot.

Pöördusime eramu ja osaühingu Õuetuba omaniku Kristi Loigo poole, et uurida, miks suure skandaaliga ostetud elumaja nüüdsest oksjonile on pandud. Saatsime kolmapäeval päringu meilile ning võtsime temaga telefoni teel ühendust. Naine vastas, et mõtleb, kuidas meile vastata, ning püüab kolmapäeva jooksul vastuse saata. Vastust aga ei tulnud.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles