NETIRAHVAS MARUS ⟩ Leonardo DiCapriot pandi paari 19-aastase modelliga

Getter Trumsi
, tegevtoimetaja
Copy
Näitleja Leonardo DiCaprio.
Näitleja Leonardo DiCaprio. Foto: Eric Gaillard

Hollywoodi staari Leonardo DiCaprio maitse kallimate suhtes on laiemale avalikkusele teada. Näitlejale meeldivad endast kõvasti nooremad modellid ja üle 25-aastasega pole DiCaprio suhtes olnud. Nüüd pandi näitlejat netis paari kõigest 19-aastase modelliga.

Näitleja Leonardo DiCaprio (48) saab ühismeedias kõvasti puid alla. Põhjuseks hiljuti liikvele läinud kuulujutud, et näitleja on suhtes endast 29 aastat noorema modelliga.

DiCaprio jäi 19-aastase Eden Polaniga 31. jaanuaril ühel muusikaüritusel koos pildile ja just sellest kuulujutud alguse saidki, vahendab Page Six. Kuuldustele lisasid aga hoogu raevukad postitused ühismeedias, kus inimesed avaldasid näitleja üle pahameelt. 

«Ma ei kujuta ette, kui ma oleks Leonardo DiCaprio sõber ja ta tuleb igale õhtusöögile 19-aastasega kohale. Kas nad panevad neiu lastelauda istuma, et tal oleks kellegagi rääkida?» küsis keegi irooniliselt.

«Leonardo DiCaprio tüdruksõber on nii noor, et Covid-19 häiris tema keskkoolikogemust,» kommenteeris teine.

Kuid tundub, et ühismeedia pahameel on asjata, sest DiCaprio ja Polani suhtes ei ole. DiCaprio eraeluga kursis olev allikas avaldas Page Sixile, et kuulujuttudel ei ole mingit alust. «Ta oli muusikapeol Polani kõrvale istuma pandud, sealhulgas mitme teise inimesega,» sõnas allikas.

«See on nii tobe. Leo ei saa olla suhtes iga inimesega, kellega ta samas toas on!» rõhutas ta lisaks.

Kusjuures hiljuti peeti DiCaprio kallimaks 23-aastast modelli Victoria Lamast. Kuid allikate sõnul pole ka nemad suhtes, vaid olid lihtsalt ühes seltskonnas.

Möödunud aastal liikusid ringi kuulujutud, et näitleja on suhtes modell Gigi Hadidiga. Seda pärast pikaajalise suhte purunemist modell Camlia Morronega. Viimasest läks DiCaprio lahku kõigest kuu pärast seda, kui neiu sai 25-aastaseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles