PÄEVAHOROSKOOP 7. veebruar: Jääral kisuvad suhted kirglikuks, Neitsi on kodukeskne

Copy
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: 4 PM production/Shutterstock

Mida toob teisipäev?

JÄÄR

Isiklikud suhted kisuvad kirglikuks. Vaevalt on sul täna suurt tööindu, armuasjad tahavad ajamist ja tunded väljendamist.

SÕNN

Ehkki sul on tehtud kindlad tööalased plaanid, ei pruugi kõik minna ettekavatsetud rada. Kolleegid võivad üllatada.

KAKSIKUD

Tekib huvitavaid kontakte ning võimalusi luua tutvusi ja koostöösuhteid. Edukalt sammud edasi ka seniste heade kaaslaste kõrval.

VÄHK

Saad tuge nendelt inimestelt, kes on ühtaegu nii head sõbrad kui ka töökad kolleegid. Ühtne meeskond on tugev löögirusikas.

LÕVI

Uudsetes olukordades võivad emotsioonid segadust tekitada. Nii mõnegi asjaajamise võid edasi lükata, et kallima jaoks aega võtta.

NEITSI

Küllap oled kodukeskne, olulisel kohal on traditsioonilised väärtused. Suhtud austusega neisse, kes on sind hoidnud ja kasvatanud.

KAALUD

Ilmselt toob päev rohkesti suhtlust ja vastastikuseid viisakusavaldusi. Oma kallima suhtes kipud aga liiga nõudlik olema.

SKORPION

Energiat jätkub, tegutsemistahe on tugev. Hea päev inimestega suhtlemiseks, küsimuste, ettepanekute ja nõudmiste esitamiseks.

AMBUR

Sinu ootused teistele inimestele võivad lähtuda emotsioonidest. Hoia iseennast tasakaalus ning ka maailm sinu ümber on rahulikum.

KALJUKITS

Hea aeg koostöö tegemiseks parimate kaaslastega. Tasub korraldada koosolekuid, ajurünnakuid, mõttetalguid ning teha plaane.

VEEVALAJA

Ehkki töös võid kokku puutuda tühjast tüli tegevate tüüpidega, tagab sõprade tähelepanu sisemise rahu ja kindlustunde.

KALAD

Rahaasjade ajamiseks pole aeg kõige parem. Pigem keskendu sellele, et tagada hea läbisaamine kolleegide ja pereliikmetega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles