ÜLLAS TEGU ⟩ 15 aastat Tallinna lastehaiglale raha annetanud estraaditäht: see jätkub ka pärast minu surma (1)

Annaliisa Köss
, reporter-toimetaja
Copy
Tallinna lastehaigla.
Tallinna lastehaigla. Foto: Peeter Langovits

5. jaanuaril külastas raadiot Elmar legendaarne laulumees Boris Lehtlaan, kes rääkis, et on juba 15 aastat annetanud kogu teenitud autoritasu Tallinna lastehaiglale.

Legendaarne laulumees Boris Lehtlaan tähistab peagi oma 77. sünnipäeva. Estraaditäht üllatas raadiokuulajaid, kui rääkis, et on juba 15 aastat annetanud kogu oma teenitud tasu Tallinna lastehaiglale.

Laulja sõnul jõuab esituste kasutamiste eest laekunud raha haiglale automaatselt. «Tuhanded eurod tulevad paari aasta tagant kokku ja laekuvad otsekohe lastehaiglale, ja nii ka pärast minu surma,» selgitas Lehtlaan.

Boris Lehtlaan.
Boris Lehtlaan. Foto: Raigo Pajula

Heategevus on olnud lauljale südamelähedane tegevus juba lapsepõlvest saati, mil ta aitas endast nooremaid ning seisis kiusajatele vastu. Muusikukarjääri jooksul on ta varemgi oma esinemistasusid üllal eesmärgil ära kinkinud.

Oma argipäevi sisustab legendaarne laulja agaralt tervisesporti tehes ning enam väga laval üles astuda ei soovi. «Ma ei tahagi enam palju esineda. Teen seda ainult siis, kui väga vaja – suured kontserdid näiteks.»

Laulja austajad ei pea aga kurvastama, sest hästi planeeritud ja heategevusele suunatud sündmustel esineb ta siiski. «Mulle meeldib, kui on orkester ja rohkem esinejaid. Sellistel tingimustel lähen hea meelega igale poole,» lisas Lehtlaan.

Kuula täispikka intervjuud Boris Lehtlaanega siit:

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles