INTERVJUU ⟩ UNISTUS TÄITUB! Grete Kuld avab Tallinnas oma kirbuka

Annaliisa Köss
, reporter-toimetaja
Copy
Grete Kuld.
Grete Kuld. Foto: Erakogu

«Minu põhieesmärk on, et sellest saaks tore koht, kuhu inimesed saavad oma seisma jäänud asju müüki tuua. Rõõmu pakub ka teadmine, et mina saan nende asjade uuele elukäigule kaasa aidata,» ütleb tuntud meelelahutaja Grete Kuld oma värskeima projekti kohta. Lähinädalatel avab naine pealinnas oma kirbuka nimega Arena Kirbuturg.

Mõte oma kirbukast hakkas Gretel küpsema juba kümmekond aastat tagasi, kui ta koos sõbrannaga üha sagedamini Tallinna vähestes kaltsukates hakkas käima. «Kui tol ajal olime nii noored ja ei osanud kuskilt otsast alustada, siis nüüd tundsin, et olen päriselt valmis ja teen selle ära,» räägib suur taaskasutusfänn Grete Kuld oma kirbuka avamisest.

Omast kogemusest teab ta rääkida, et kirbukates boksi rentimiseks peab sageli mitu kuud ootama. «Kuna ma olen ise erinevates kirbukates bokse rentinud, siis ma tean, et järjekorrad on üsna pikad. Seetõttu tekkis tunne, et turgu on, sest tahtjaid on järelikult rohkem kui pakkujaid,» arutleb ta asjatundlikult ja lisab, et iga kiirmoebrändi kaupluse kohta võiks linna peal ka üks kirbukas olla. «Siis oleks asjad tasakaalus!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles