RETROKLÕPS ⟩ «Vaatasid mind ja mõtlesid, et tundub suht hull kisakõri.» Luisa Rõivas jagas sünnipäeva puhul hetki minevikust

Elu24
Copy
Luisa Rõivas
Luisa Rõivas Foto: Marilin Leenurm

Lauljatar ja hiljuti poliitikasse liikunud Luisa Rõivas tähistab täna, 6. veebruaril 36. sünnipäeva. Tähtsa päeva puhul jagas Luisa ühismeedias nii mõtteid minevikust kui ka meeldejäävaid jäädvustusi enda elust.

«36 aastat tagasi ema ja isa ilmselt vaatasid mind ja mõtlesid, et tundub suht hull kisakõri, ja panid mulle samas kõige ägedama nime sel päeval,» kirjutas Luisa Rõivas oma Instagrami kontol rõõmsalt, «siis kasvatasid nad mind südikaks võitlejaks, kes kunagi alla ei anna ja alati püsti tõuseb.»

Laulja aga tõdes, et ta tõuseb ka siis, kui on jala murdnud: «Neid olen ma 36 aasta jooksul täpselt kolm korda murdnud.»

Uue eluaasta alguses on Luisa enda sõnul täis energiat. «Uus aastaring on käima läinud ja tunne on mõnus, sest energiast ja väljakutsetest mul puudust ei ole. Mul on kogunenud suur hulk inspireerivaid ja armsaid inimesi minu ümber, keda armastan üle kõige, ja tänangi teid kõiki täna oma sünnipäeval, et olete mind hoidnud.»

Lõpetuseks lisas ta ingliskeelse mõtte: «Vananemine on nagu mäele ronimine, võib veidi hingetuks võtta, kuid vaade on palju parem!»

Nagu paljudel on sünnipäeval kombeks, lisas Luisa postitusse mitu fotot oma minevikust. Ühe lapsepõlvest ja mõned ka lähiminevikust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles