AITA LEIDA ⟩ Elvas on kaduma läinud kass Clara. «Olen murest murtud, käin teda iga päev otsimas!»

Triin Roos
, Elu24 reporter-toimetaja
Copy
Elvas kadunud kass Clara.
Elvas kadunud kass Clara. Foto: Erakogu

Elvas elav Emma-Marie andis sotsiaalmeedias teada, et kaduma on läinud tema halli-valgekirju kass Clara. «Olen juba murest murtud ja olen kassi käinud iga päev otsimas lausa mitmeid kordi,» kirjutab Emma-Marie. Pühapäeva õhtul tulid otsingule appi ka mitmed kaaslinlased.

Emma-Marie andis Elva sotsiaalmeediagrupis teada, et 27. jaanuaril ei tulnud tema kass Clara enam koju. «Ta teeb alati enda tavapärast tiiru kodu ümbruses, kuid seekord ta koju ei tulnud,» ütles Emma-Marie. «Olen juba murest murtud ja pöördun murega teie poole, mu armsad elvakad,» lisas ta ning avaldas, et on kassi iga päev lausa mitu korda otsimas käinud.

«Clara võib liikuda Elvas Laane tänava, Põllu tänava ja Käo tee kandis. Üksi on väga raske otsida nii suurelt alalt,» rääkis kassi omanik, kes kutsus pühapäeva õhtul kõiki appi Clarat otsima. «Käisime kõik kodukandi tänavad läbi, aga Clarat siiski kahjuks ei leidnud,» ütles Emma-Marie. «Suhtlesin ühe MTÜga ja nad soovitasid just pimedal ajal otsida, sest siis on väljas rahulikum ja ohutum kassidel liikuda,» vastas omanik ühe kommenteerija küsimusele selle kohta, miks just pimedas otsima mindi.

Kadunud kass Clara.
Kadunud kass Clara. Foto: Erakogu

«Palun vaadake oma kuuridesse ja soojematesse kohtadesse, kuhu kass end peita võiks. Rääkige Clarast ka enda lastele ja tuttavatele, kes siin kandis ringi liiguvad, ning näidake Clarast ka pilte,» palus omanik. Kass reageerib nimele Clara ja hüüdnimele Põlvik. «Tal oleks nagu põlvikud jalas,» kirjeldas Emma-Marie kassi väljanägemist.

Clara leidjale on ette nähtud vaevatasu 200 eurot.  

Kui keegi peaks kassi kusagil liikumas nägema, siis palun teatage sellest telefonil 5563 9541.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles