PÄEVAHOROSKOOP ⟩ 6. veebruar: Lõvi peaks kuulama sisehäält, Veevalaja võidab kiiresti teiste usalduse

Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: AnaLysiSStudiO/Shutterstock

Toredat nädala algust!

JÄÄR

Tunned end mugavalt õdusas õhkkonnas. Tahad ehk pisut melust tagasi tõmbuda ja tunda, et sind hoitakse ja sinu eest hoolitsetakse.

SÕNN

Vestlemine sõbraga tekitab turvatunde – mõtlete ühtemoodi, olete samadel seisukohtadel. Ehk mõistate teineteist isegi sõnadeta.

KAKSIKUD

Ilmselt saad täna tunda, et sinu tööd ja tegemisi väärtustatakse. Kolleegid ja ülemusedki ei ole heade ja motiveerivate sõnadega kitsid.

VÄHK

Hea päev loominguliste hobidega tegelemiseks. Oled sõiduvees juhul, kui saad tööülesannetele loominguliselt läheneda.

LÕVI

Kuula oma sisehäält – ilmselt õnnestub parimad valikud teha vaistule tuginedes. Öösel võid näha selgeid ja tähenduslikke unenägusid.

NEITSI

Leia aega armastatud inimesega koos olemiseks. Väga võimalik, et ta usaldab täna sulle isiklikke saladusi, avab oma hinge.

KAALUD

Suhtlus kolleegidega on meeldiv ja sõbralik. Ära ainult ole liiga vastutulelik, väldi teiste inimeste kohustuste enda kanda võtmist.

SKORPION

Suurepärane päev selleks, et tundeid loomingu kaudu väljendada. Suhete vallas võib tekkida meeldivaid, liigutavaid momente.

AMBUR

Keegi lähedastest inimestest võib sulle abi pakkuda. Võib-olla julgustab ta sind hea sõnaga, ent võimalik on ka materiaalne toetus.

KALJUKITS

Kõige rohkem rõõmu pakub sulle kalli inimese eest hoolitsemine. Oled eriliselt toetav ja osavõtlik, kuulad ära kõik tema mured.

VEEVALAJA

See, et oled kaaslaste suhtes sõbralik ja abivalmis, aitab edeneda nii töö- kui ka rahaasjadel. Võidad kiiresti teiste inimeste usalduse.

KALAD

Merkuuri ja Neptuuni sekstiili mõjul saad toetuda ma heale intuitsioonile. Tunnetad, mis on õige ja mis vale, teed sisetunde ajel otsuseid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles