Vähendab armukesi? Rinnahoidja reklaam ajas netirahva segadusse

Elu24
Copy
Rinnahoidja. Pilt on illustreeriv.
Rinnahoidja. Pilt on illustreeriv. Foto: rawpixel.com/shutterstock

«Iga kord, kui jõuad mõelda, et nüüd olen ma kõike näinud...» kirjutab üks uskumatut reklaami näinud kodanik imestunult.

Facebooki gruppi «Meedia- ja reklaamipärleid meilt ja mujalt» postitati nädalavahetusel kentsakas kuvatõmmis rõivaid müüvalt Facebooki leheküljelt. Sponsitud reklaamis seisab: «Tunda end kallistustega toetatuna. Miks see multifunktsionaalne rinnahoidja? Integreeritud polster toetab ja suurendab dekolteed. Vähendab armukesi ja korrigeerib telgitaguseid, et saavutada vormikam siluett.»

Reklaamitekst.
Reklaamitekst. Foto: Kuvatõmmis Facebookist/Meedia- ja reklaamipärleid meilt ja mujalt

«Eem... huvitav rinnahoidja, mis vähendab armukesi ja korrigeerib telgitaguseid,» kirjutatakse postituses. «Ammu juba vajasid armukesed vähendamist,» naljatleb teine. «Suurepärane vaimse tervise toode. Suhted korda, telgitagused korda ja armukesed minema!» ütleb kolmas.

Kas ometi on päris inimene sellise teksti kirjutanud? Saatsime küsimused ka 75 jälgijaga Tallinn Style'i Facebooki lehele, kuid vastust veel saanud pole. Küll aga spekuleeritakse gruppi postitatud kuvatõmmise all, et ehk on reklaamtekst juturoboti tõlge ning inimene seda kirjutanud pole. «Justkui juturobotil oleks lastud reklaam kirjutada.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles