Michael Jacksoni eluloofilmis hakkab popikuningat kehastama tema vennapoeg (1)

Elu24
Copy
Foto: Kuvatõmmis Instagramist.

Michael Jacksonist on peagi valmimas eluloofilm. «Mul on suur au oma onu lugu ellu äratada. Kõigile fännidele üle kogu maailma – näeme varsti,» teatas varalahkunud popikuninga vennapoeg Jaafar Jacson.

«Michael» on esimene suur filmiroll Jaafar Jacksonile, kes on laulukirjutaja, produtsendi ja Jackson 5 liikme Jermaine Jacksoni teine noorim poeg, kelle vend oli Michael Jackson. «Jaafar kehastab mu poega. Nii imeline on näha teda viimas edasi Jacksoni meelelahutajate ja esinejate pärandit,» ütles laulja ema Katherine Jackson. 

Eluloofilm «Michael» peaks kujutama popikuningana tuntuks saanud mehe keerulist pärandit. Režissööri sõnul uurib film tema elu kõiki aspekte, «sealhulgas tema kõige ikoonilisemaid etteasteid, mille tõttu sai temast kõigi aegade suurim meelelahutaja». 

«Bohemian Rhapsody» produtsent Graham King ütles, et meeskond otsis ülemaailmset casting'ut, enne kui leidis näitleja, kes kehastaks Jacksonit. «Kohtusin Jaafariga üle kahe aasta tagasi ja olin vaimustuses sellest, kuidas ta orgaaniliselt kehastab Michaeli vaimu ja isiksust,» ütles King. «See oli midagi nii võimsat, et isegi pärast ülemaailmset otsingut oli selge, et ta on ainus inimene, kes selle rolli võtab. Olen ülimalt põnevil, et ta tuli oma onu kujutama ega jõua ära oodata, kuni maailm näeb teda suurel ekraanil Michael Jacksonina.»

Film valmib koostöös Michael Jacksoni pärandvaraga, mis võib mõjutada viisi, kuidas «Michael» kujutab mitmeid süüdistusi laste seksuaalse kuritarvitamise kohta. Need süüdistused esitati Jacksonile tema karjääri jooksul ja pärast ka tema surma. Popikuningas on eitanud süüdistusi laste seksuaalse kuritarvitamise kohta ning 2003. aastal mõisteti tema üle kohut laste ahistamise küsimuses, kuid teda ei tunnistatud süüdi.

Filmi «Michael» hakatakse filmima sel aastal. Stsenaariumi kirjutab John Logan, kes on ka filmide «Gladiaator», «Skyfall» ja «Spectre» stsenarist.  

Jackson suri 2009. aastal 50-aastaselt.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles