Karl-Erik Taukar esiklapse sünnist: siiralt loodan, et meil õnnestub oma elu edasi elada

Elu24
Copy
«Oleme kokku leppinud, et proovime hoida seda oma pereasjana,» räägib Taukar.
«Oleme kokku leppinud, et proovime hoida seda oma pereasjana,» räägib Taukar. Foto: Kuvatõmmis saatest

«Oleme Kerliga rääkinud, et elu peab siiski edasi minema,» räägib Karl-Erik Taukar pühapäevases «Hommik Anuga» saates. Sel aastal lapsevanemaks saav laulja märgib, et vahetevahel tal lausa ununeb asjade käigus elukaaslase rasedus. «Ta suudab lihtsalt kõike teha,» jagas mees kiidusõnu.

Pühapäevases saates «Hommik Anuga» käis külas laulja Karl-Erik Taukar, kes rääkis uuest muusikat ning jagas, kuidas tal vahel ununeb, et elukaaslane Kerli Kivilaan on lapseootel. «Meie ootuseaja uudis langes muusikaga samasse perioodi. Nüüd jääb tunne, et tegin lapse uue singli reklaamiseks,» räägib Taukar naljatades, lisades, et tegemist oleks olnud aasta turundusteoga. «Kuid minus seda turundusgeeniust ei ole!»

Järgmisel kuul sünnipäeva tähistav Taukar nendib, et oluline perelisa on uuel eluaastal tulemas ja see saab ka mingil määral fookuseks. «Kuid oleme Kerliga rääkinud, et elu peab siiski edasi minema,» märgib laulja, lisades, et vahel ta isegi unustab elukaaslase raseduse. «Ta suudab lihtsalt kõike teha,» jagab Taukar kiidusõnu. «Ma siiralt loodan, et meil õnnestub oma elu edasi elada ja laps kasvab selle elu kõrval!» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles