PÕLENG RÖÖVIS PERERAHVALT KÕIK Ari Dubin plaanib tuleroaks langenud maja taastada. «Kogutud piltidest oleks saanud teha korraliku muuseumi!»

Chrislin Metsanurm
Copy
See kõik oli pere jaoks kui õudusunenägu, sest taluhoovi sisse sõites tervitas neid ligi 10 tuletõrjeautot.
See kõik oli pere jaoks kui õudusunenägu, sest taluhoovi sisse sõites tervitas neid ligi 10 tuletõrjeautot. Foto: Jürgen Puistaja/Kuvatõmmised Facebookist/Elu24 kollaaž

«Terve elu on saanud kogutud erinevaid asju, kuid eile praadimisel avastasime, et meil pole isegi õli,» räägib endine muusikamänedžer Ari Dubin, kelle Otepää vallas asunud talu hävines kolmapäeva õhtul tules. «Mulle toodi ka Grapsi artikleid ja asju, kuid kõik läks...»

Kolmapäeva õhtul kella kaheksa paiku lahvatas leekidesse Otepää vallas Meegaste külas asuv suur elumaja. Tuleroaks langenud talukompleks kuulus Dubinite perekonnale, kuid põleng oli sedavõrd ulatuslik, et väljakutsele anti kõrgem prioriteet. «Ingel on järgmine nädal sünnipäev ja me tavaliselt sõidame kuskile. Neljapäeva hommikul pidime lendama Milano kaudu Tenerifele ja arvasime, et on tark sõita Riiga kolmapäeval, et rahulikum oleks,» räägib peremees Ari Dubin, lisades, et õhtul Riiga jõudes tabas neid ärev telefonikõne Inge emalt. 

Edasine oli pere jaoks kui õudusunenägu, sest taluhoovi sissesõidul tervitas neid ligi 10 tuletõrjeautot. «Täna oli meil vaja kulpi, läksime poodi ja ostsime. Eile oli vaja panni, läksime taas poodi ja ostsime. Eks vaikselt vaatame mida kõike vaja on, sest ühe päevaga neid kõiki asju osta ei jõua,» räägib Dubin Elu24-le. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles