ÜHTÄKKI KADUS KUI VITS VETTE ⟩ Tais jäljetult kadunud Heino lähedased: «Südames oli niivõrd raske!» (1)

Chrislin Metsanurm
Copy
Heino Lääne kodulinna elanikud ootavad meest pikisilmi koju tagasi.
Heino Lääne kodulinna elanikud ootavad meest pikisilmi koju tagasi. Foto: Erakogu/Elu24 kollaaž

«Ma arvan, et Selverisse ta enam rahulikult minna ei saa, sest kõik tahavad temalt midagi küsida,» räägib Heino isale raskel ajal toeks olnud Tarmo, kes oli nõus jätma töökohustused seljataha ning sõitma Taisse kadunud Viljandi meest otsima. «Mul olid nädalalõpuks piletid juba valmis vaadatud!»

Viljandist pärit 36-aastase Heino Lääne otsingutele elas sotsiaalmeedia vahendusel kaasa tuhandeid inimesi, kes üritasid anda endast kõik, et mees elusa ja tervena üles leitaks. Heino kadumine tekitas ka kodulinnas Viljandis palju kõneainet. «Isiklikult ma teda ei tunne, kuid otsimiskuulutust nähes puges minu sisse kohe tühi tunne ning soov midagigi teha,» räägib kõrvaltänavas elav Anneliis.

Murest murtud olid ka perekond ja lähedased, kellele tundus iga minut kui tunni pikkusega. «Ta on minu inimene, saime 12-aastaselt jaanipäeva paiku tuttavaks ja kogu selle aja sisse on mahtunud nii palju ühiseid mälestusi,» jagab Heinole lähedane naisterahvas, lisades, et tegelikult tundis ta sügaval südames, et sõbraga on siiski kõik hästi. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles