KUULA Eesti Laulu finalist Janek avaldas oma loost «House of Glass» eestikeelse versiooni

Elu24.ee muusikatoimkond
Copy
Janek Eesti Laulu 1. poolfinaalis.
Janek Eesti Laulu 1. poolfinaalis. Foto: Taavi Sepp

11. veebruaril Eesti Laulu finaalis kolmandana lavale astuv Janek avaldas oma loost «House of Glass» ka eestikeelse versiooni «Klaasmaja».

«Eesti Laulul oli sel aastal nii vähe eestikeelseid laule ja kuna ma ise tahan ka eestikeelset muusikat teha, siis tahtsin kuulajaid taas üllatada, aga seekord emakeeles,» ütles Janek, kiites eestikeelse teksti autorit Maian-Anna Kärmast. 

Janek selgitas, et lugu räägib armastuse murdepunktist, mida me kõik ühel hetkel läbi elame. «Ma loodan, et see lugu annab inimestele lootust ning toob rahu ja armastuse koju tagasi.»

Loo viisi autorid on Janek Valgepea ja produtsent Kjetil Morland, kes artistina esindas 2015. aasta Eurovisioonil Norrat. Janeki koostöö temaga algas 2022. aasta oktoobris. «Klaasmaja» masterdas Grammy-nomineeritud produtsent Jonas Westling, kes on seotud paljude tuntud artistidega nagu Lady Gaga, James Arthur jt.

Eesti Laulu finaalis lähevad võitu püüdma 12 artisti. Lisaks Janekile astuvad tähestikulises järjekorras lavale ALIKA, Andreas, Anett x Fredi, Bedwetters, ELYSA, INGER, Meelik, MIA, m els, OLLIE ja SISSI.

Eesti Laulu finaal toimub 11. veebruaril Tondiraba jäähallis. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles