MURUNIIDUKIST NARKOOTIKUMINI ⟩ Kohtu ees on Viljandi meestebande, keda süüdistatakse erinevate ettevõtete petmises

Chrislin Metsanurm
Copy
Erki Puksa, Sören Joandi ja Toomas Hunt.
Erki Puksa, Sören Joandi ja Toomas Hunt. Foto: Elu24 kollaaž

«Isegi ei tea, miks ma siin olema pean, kuid kohale ma tulin,» räägib endine maadleja Toomas Hunt, kes on süüdistatav erinevates kelmusega seotud episoodides. Kui endine sportlane tuleb ise kohtusaali, siis mehe head sõbrad Erki Puksa ja Sören Joandi saadetakse politseinike valvsa pilgu all kohtupinki. 

Neljapäeval, 9. veebruaril toimus Viljandi kohtumajas üldmenetlus, kus süüdistati Toomas HuntiErki Puksat ja Sören Joandit erinevates kelmustega seotud episoodides. Viimased kaks on praegu vahi all. Kohus süüdistab mehi erinevatelt ettevõtetelt ebaseaduslikult asjade väljapetmises. «Selles kohtuasjas on nii palju asju. Ega endal ei ole ka meeles, mis siin on ja mis mitte,» märgib peale istungit kohtusaali ukse taga Toomas Hunt, kes tunnistab, et üks episood on seotud ka narkootikumide käitlemisega. 

Esimene episood on seotud ettevõtte Nurme OÜga, kus kelmid võltsisid maksekorralduse. Meeste saagiks langes Husqwarna muruniiduk, mille ostuhind küündib üheksa tuhande euroni. Kohtusaali on tulnud kannatajaks langenud Nurme OÜ juhatuse liige Meelis Lond, kes sõnab, et neile saatis klient meili teel maksekorralduse, mis osutus valeks. Antud ettevõte tegeleb metsa- ja aiatehnika müügi, remondi ja hooldusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles