PÄEVAHOROSKOOP 3. veebruar: Jääral tuleb tundeid kontrolli all hoida. Kaksikud tahavad aga hirmsasti tegutseda

Copy
Kaksikud lõpetavad pooleli jäänud asju.
Kaksikud lõpetavad pooleli jäänud asju. Foto: Shutterstock

Ohoo! Ja ongi käes nädalavahetus!

JÄÄR

Jälgi ennast, hoia töises suhtluses oma tunded kontrolli all. Sind võib vallata tahtmine teisi mõjutada, lausa nendega manipuleerida.

SÕNN

Tööl võib olla tõsise võimuvõitluse päev. Ehk üritab keegi sind mingitele tobedatele reeglitele allutada, sina aga tõstad jõuliselt mässu.

KAKSIKUD

Tahad tegutseda. Kui oled mingeid kohustusi edasi lükanud, annad endast parima, et nüüd vanad asjad ruttu ära klaarida.

VÄHK

Mõtted kisuvad armastuse lainele. Mida iganes pead sa tegema, avastad end ühel hetkel ikka hoopis unelmais või mälestustes hõljumas.

LÕVI

Saad oma loomuomaseid tugevaid külgi ning andekust tööalaselt rakendada, ideid välja käia. Ära kõhkle ja kahtle, väljenda end julgelt.

NEITSI

Küllap oled tegutsemistuhinas. Sul võib olla mitmeid häid mõtteid, omajagu tuult tiibadesse lisavad sõprade lennukad ideed.

KAALUD

Publiku ees esinedes võid end sõiduvees tunda. Seda eriti juhul, kui avad teemasid, mis on sulle tõeliselt südamelähedased.

SKORPION

Sul tuleb endale ausalt tunnistada oma vanu vigu, seejärel on juba küllaltki lihtne vältida nende tegemist ka tulevikus.

AMBUR

Ilmselt näevad nii pereliikmed kui ka sõbrad sinus kindlat tugipunkti, oled pidevalt toredatest inimestest ümbritsetud.

KALJUKITS

Täna ei ole hea päev suuremate äritehingute tegemiseks. Sa ei pruugi teada kõiki asjaolusid, keegi võib sind lihtsalt üle kavaldada.

VEEVALAJA

Hing on rahutu, raske on end distsiplineerida. Hea, kui leiad võimaluse midagi uut proovida, endale pisut närvikõdi pakkuda.

KALAD

Võimalik, et pead tööl mõnda asja uuesti tegema, sest esimene katse on luhta läinud. Ole seejuures rahulik ja hoolikas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles