Alika Milova Eesti Laulu finaali eel: proovin olla selleks praadimiseks vaimselt valmis

Elu24
Copy
Laulja Alika Milova.
Laulja Alika Milova. Foto: Taavi Sepp

Järgmisel laupäeval selgub Eesti Laul 2023 finaalis, kes läheb esindama kodumaad Liverpoolis toimuvale Eurovisiooni lauluvõistlusele. Raadio Elmar hommikuprogrammis rääkis tänavuse konkursi finalist ja suurfavoriit Alika Milova, et tema loo populaarsus teeb teda ettevaatlikuks.

Alika sõnul on ta positiivsest tagasisidest meelitatud, kuid kihlveokontoreid ja ennustusportaale ta jälgima ei kipu. «Ühest küljest on kindlasti väga tore ja suur au, et inimesed mind usaldavad ja minu lugu neile meeldib. Teisest küljest teeb see olukorra palju pingelisemaks,» kommenteerib Alika enda loo populaarsust. «Kui vaadata näiteks poolfinaali esinemist, siis inimeste toetuse poolt oli kõik perfektne,» kiidab laulja oma austajaid.

Finaali eel plaanib ta anda oma etteastele viimase lihvi ning end suureks esituseks valmis seada. «Proovin olla selleks praadimiseks ka vaimselt valmis,» lisab ta.

Võistlusloo «Bridges» kaasautor Wouter Hardy on juba ühe Eurovisiooni võiduloo kirjutanud. Nimelt on mehe sulest tulnud ka 2019. aastal Hollandile võidu toonud laulu «Arcade» sõnad.

Alika sõnul on Eurovisioonil osalemine olnud tema suur unistus juba varajasest noorusest saati. «Iga kord, kui vaatan Eurovisiooni, siis kujutan ette, et peagi tuleb see õige aeg ja hetk, mil saan ka mina olla seal laval,» ütleb laulja.

Väga suur samm unistuse suunas on juba astutud, kuid viimane pingutus selle täitumise nimel tuleb teha lauljataril 11. veebruaril, kui valitakse tänavune Eesti eurolaul.

Kuula täispikka intervjuud Alikaga SIIN:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles