Suur galerii: Eesti modellide ilu Pariisi ja Milano moenädalal

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pariisi ja Milano moenädalal esitlesid tippdisainerite rõivaid teiste seas ka Eestist pärit tippmodellid Karmen Pedaru, Kätlin Aas, Carmen Kass ja Kelli Lumi.

Vaata piltidelt, millised rõivad usaldati eesti kaunitaride selga!

Karmen Pedaru osales Milanos Bottega Veneta, Etro, Fendi, Gucci ja Versace ning Pariisis Chaneli, Chloe, Christian Diori, Elie Saabi, Hakaani, Isabel Marant', Kanye Westi, Lanvini ja Stella McCartney showdes.

Kätlin Aas kandis Milanos Alberta Ferretti, C'N'C Costume National, Dolce&Gabbana, Etro, Francesco Scognamiglio, Gabriele Colangelo, Genny, Gianfranco Ferre, Marni, Max Mara, Missoni, Moschino, Prada, Salvatore Ferragamo, Sportmaxi ja Versuse rõivaid ning Pariisis Alexander McQueeni, Anthony Vaccarello, Damir Doma, Dries van Noteni, Gareth Pugh', Hermes', Hussein Chalayani, Loewe, Louis Vuitton', Maison Martin Margiela, Miu Miu, Pedro Lourenco, Rue du Maili, Valentin Yudashkini, Viktor&Rolfi ja Yohji Yamamoto loomingut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles