ERANDLIK KÄITUMINE ⟩ Tallink Silja määras pardal märatsenud meestele aastase sissepääsukeelu

Chrislin Metsanurm
Copy
Mööbli merre visanud 26-aastasel firmajuhil Otto Krannil on ka varasem kriminaalkaristus.
Mööbli merre visanud 26-aastasel firmajuhil Otto Krannil on ka varasem kriminaalkaristus. Foto: Mihkel Maripuu/Kuvatõmmised TikTok videost/Elu24 kollaaž

Terrassimööbli merre viskamine ja saunakerisele urineerimine laevas tõi politseile kuriteoteate ja Tallinkilt seitsmele mehele sissepääsukeelu. «See on erandlik, et suuremale seltskonnale kehtestatakse pardale pääsemise keeld, kuid praegusel juhul oli tegemist ka erandliku käitumisega,» ütleb ettevõtte kommunikatsioonijuht Marika Nöjd.

Jutt on juhtumist, kui detsembri algul läks sotsiaalmeedias lendu video peomeeleolus mehest, kes viskas Turu-Stockholmi liinil sõitva MS Baltic Princessi laevalt mööblit merre. Soome väljaanne Iltalehti kirjutas, et videos on 26-aastane kohalik ehitusfirma juht Otto Krann ja tema peotujus sõbrad, kes ei piirdunud vaid mööbli lennutamisega, vaid tegid pahandust mujalgi.

Tamperest pärit ehitusfirma tegevdirektor viskas Läänemere sügavusse luksuslikku terrassimööblit, mida ülejäänud seltskond kõrvalt jälgis ja seejärel telefoniga jäädvustas. Kaadrid märatsevast mehest levisid sotsiaalmeedias laialt ning tema tegevus pani paljudel vere keema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles