PÄEVAHOROSKOOP 2. veebruar: Kaljukitse tuju võib saada rikutud, Sõnnil võib päev tuua üllatusi suhete vallas

Copy
PIlt on illustreeriv.
PIlt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Toredat neljapäeva!

JÄÄR

Rahaasjade korraldamine võib kaasa tuua vaidlusi. Vältima peaksid väga riskantseid käike, need ei pruugi end praegu õigustada.

SÕNN

Päev võib tuua vahvaid üllatusi suhete vallas. Kui otsid enda kõrvale partnerit, ole täna aktiivne ja seiklustele avatud!.

KAKSIKUD

Sa ei koorma oma pead keerukate teemadega. Suhtled erinevate inimestega ja kuuled põnevaid jutte, millest kõik ei vasta tõele.

VÄHK

Näed olukorda realistlikult, saad aru, millised võiksid olla sinu pikemaajalised kõrged, ent samas siiski saavutatavad eesmärgid.

LÕVI

Praegu esile kerkinud probleemide võti on minevikus. Sul on juba omandatud see teadmine ja kogemus, mis sul neid olukordi lahendada aitab.

NEITSI

Sõbrad ja mõttekaaslased aitavad. Pole mõtet üksinda juurelda – räägi teistega ning mõttevahetuse käigus saab kõik kiiremini selgeks.

KAALUD

Praegu pole mõtet oma võimeid proovile panna, sest sa lihtsalt ei ole hetkel oma võimete tipul. Suur pingutus mõjub väsitavalt.

SKORPION

Suudad oma võimeid realistlikult hinnata ja näed, millised on sinu arenguvõimalused. Saad kavandada oma tööalast tulevikku.

AMBUR

Tööalaselt võib ette tulla raskusi. Ei ole õiget tahtmist pingutada. Kui töötad juba ammu samal kohal, võib sind kimbutada motivatsioonipuudus.

KALJUKITS

Miski kuidagi rusub, vaevab ning rikub sinu tuju. Mõtle põhjalikult selle üle, kas sul on tõesti probleem või oled selle ise välja mõelnud?

VEEVALAJA

Päikese ja Uraani kvadraat teeb meele ärevaks. Rutiini on raske taluda, eriti suhete vallas. Otsid teravaid elamusi ja põnevaid seiklusi.

KALAD

Küllap tegeled õhinaga oma huvialaga. Ehkki jagub ka kohustusi, on tahtmine nii suur, et suudad ka hobi jaoks aega leida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles