VAHVA VIDEO Vaata, kui innukalt USA sisulooja Eesti maiuste nimetusi hääldada proovib

Getter Trumsi
, tegevtoimetaja
Copy
USA sisulooja proovis Eesti komme, šokolaade ja snäkke.
USA sisulooja proovis Eesti komme, šokolaade ja snäkke. Foto: Kuvatõmmised TikToki videost

USA sisuloojal Dennyl on TikTokis ligi 900 000 fänni, kellest üks saatis talle paki Eesti snäkkide ja maiustustega. Lisaks nende maitsmisele andis ameeriklane endast kõik, et iga maiuse pakendil olevaid nimetusi hääldada ja tootekirjeldusi lugeda.

«Mu armas sõber Eestis, keda ma kustun Janiks, sest ma ei oska tema nime öelda, saatis mulle kingituse,» teatas Denny oma TikToki video alguses. Ameeriklane tunnistas, et ta andis fännile uue nime, sest ta ei oska tema päris nime Mirjam korralikult hääldada.

Kingituseks oli aga kast Eesti snäkke, nii magusaid kui soolaseid. Neid Denny pea kaheksa minutit kestvas videos proovima hakkaski, püüdes seejuures hääldada tootenimetusi.

Mitmeid Kalevi komme proovinud Denny jäi üldjuhul kõigi maiustustega rahule. Kuigi Tiina kommid polnud sisulooja arvates väga head. «Mulle tuleb kananahk peale. See ei ole mu lemmik. Maitse on kvaliteetne, aga ma ei ole kunagi midagi sellist maitsnud,» tunnistas Denny.

Kasekese kommid seevastu olid tema arvates head. «See on kõva. [...] Ma sööks neid 14 tükki,» kiitis ta.

Järgmisena pistaatsiapähklitega Kalevi kommide pakendit lugedes ohkas Denny: «Vau, see on raske keel!» Kommide raskesti loetavale nimele vaatamata olid need sisulooja reaktsiooni põhjal ühed tema lemmikud.

Kamatahvel üllatas Dennyt ja ta pakkus pärast maitsmist, et äkki see on kohvimaitseline šokolaad. «Võib-olla ei ole, sest mul pole aimugi,» ütles tiktokker.

Mesikäpa Mõnus Maius ajas Denny samuti segadusse. Lõpuks kirjeldas ta maiust järgmiselt: «Nagu niisked hommikuhelbepallid.»

Kuigi enamik tooteid olid magusad, siis saatis eestlanna sisuloojale ka veidi soolaseid snäkke. Kartulivahvlid meeldisid Dennyle väga, sinep võttis ameeriklase rajalt maha. Põhjus võis tõenäoliselt peituda sinepi koguses.

Vaata videost lähemalt, milliseid Eesti maiustusi Denny proovis ja kuidas ta eesti keelt lugeda püüdis.

@dennydoesit I edited it as short as I can! I won’t blame you for not watching it #dennydoesit #foreignfood #poison #senip #estonia #food #youtube #try ♬ original sound - DennyDoesIt
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles