VIDEO ⟩ Kambjas põles lausleekides Valgast ärandatud sõiduk. «Julgen kindlalt väita, et seda tegi keegi kohalik!»

Chrislin Metsanurm
Copy
Kambjas põles lausleekides ärandatud auto.
Kambjas põles lausleekides ärandatud auto. Foto: Lugeja foto

Valgas langes ärandajate saagiks kaks autot ning kolmas jäeti risuhunnikusse vedelema. «See on kõrvaline parkla, võõras ei saa sinna nii lihtsalt ära eksida. Seda kohta peab teadma!» ütleb mees, kes nägi ärandatud autot lausleekides põlemas.

Eile hommikul teatati politseile, et Valgas Lõuna tänava eramu eest on öö jooksul ärandatud kinnisel territooriumil seisnud sõidukid Volkswagen Passat ja Volkswagen Caddy. Veidi enne lõunat avastas politseipatrull ärandatud Volkswagen Passati Puurina-Lüllemäe-Litsmetsa tee äärest. Loe lähemalt siit

Teisipäeva keskpäeva paiku tuli info ka teise ärandatud sõiduki kohta, mis Tartumaal Kambja-Rebase tee ääres parklas põles. «Käin peaaegu iga päev seal metsas oma koeraga jalutamas. Viin ta metsa, et koer saaks end tühjaks joosta,» selgitab Tiit, miks ta üldse metsas kõrvalisse parklasse sattus. «Terve tee sõitis mu ees tuletõrjeauto. Jõudsime sündmuspaika ühel ajal,» meenutab meesterahvas. Pealtnägija sõnutsi põles sõiduk lausleekides ning läheduses ei olnud mitte kedagi. «See on kõrvaline parkla, võõras ei saa sinna nii lihtsalt ära eksida. Seda kohta peab teadma!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles