Uut kallimat saladuses hoidev Silvia Ilves: juba komistan oma avameelse loomuse vilja otsa

Elu24
Copy

Tšellist Silvia Ilvese elus on uus kallim, keda ta jaanuaris salapärasel moel ühismeedias näitas. «Praegu hoian väga tagasihoidlikku joont,» tõdes Silvia Elu24-le värskest kallimast rääkides. Paar nädalat hiljem avaldas Silvia ühismeedias, et on enda üle uhke, ja jagas sealjuures soovitussõnu oma kriitikutele.

Tšellist Silvia Ilves imestas Facebookis selle üle, et avalikkus tunneb suurt huvi just tema salapärase kallima vastu. «Kes on nüüd see järjekordne salapärane mees mu elus? Las ta jääda nüüd, saite isegi liiga palju teada, juba komistan oma avameelse loomuse vilja otsa,» nendib Silvia.

Ta jätkab, tõstatades küsimuse, mis tundub olevat suunatud tema kriitikutele. «Tunnen siiski uhkust enda üle, et olen suutnud varjata tükk aega seda kaunist, uudset tuulepuhangut oma elus, mis teatud avaliku elu inimestele on... keelatud?»

Silvia toob näiteks kriitikute kisa: «Kasvata lapsi, ela oma elu ja mängi pilli!» Sealjuures nimetab ta kriitikuid hoopistükkis matsideks, kes ei tea, kui äge tunne on pärast rohkeid lahkuminekuid taas joobuda ilusatest tunnetest, millega ta on üle külvatud.

«Ja need igavat elu elavad matsid ei tea ajakirjandusmaailmast mitte midagi. Õgivad silmadega lugeda kõike, mis antakse, ning rahuldavad seal kommenteerides oma kohatut lõõpimise vajadust, sest neil on miskit puudu. Puudub tunne olla armastatud, arvan,» pakub Silvia ja jätkab soovitusega: «Soovitan teile, kallid kaasmaalased. Võtke minuga ühes parem klaas šampust ning tundke kadetsemise asemel rõõmu, et pärast nii pöörast teatrilava materjali täis suhete minevikku julgen ja tahan veel oma ellu üht andunud armastajat ligi lasta.»

«Elu ei ole (vähemalt minu jaoks) vaid armastus tšellomängu vastu, armastus laste kasvatamise vastu. Elu on miskit veelgi enamat,» rõhutab Silvia. «Ja mida on ühel muusikul muusikasse emotsionaalselt anda, kui ta pole elu elanud, sest kardab ühiskonna hukkamõistu, kardab oma maine pärast ning paotab diplomaatiat täis suu vaid muusika teemal?»

Lõpetuseks märgib muusik: «Veel kord ütlen. Elu on imeline. Julge elada, armastada ning sa näed, kuidas elu sind vastu armastama hakkab.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles