JÄRJEKORDNE OHVER ⟩ Margus Valdes üllatas oma uut sekretäri proovipäeva lõppedes spaahotelliga. «Kuidas ma nii loll sain olla?» (1)

Chrislin Metsanurm
Copy
Elu24 kollaaž.
Elu24 kollaaž. Foto: Andres Haabu/ Kuvatõmmis Margus Valdese Facebookist/ Elu24 kollaaž

«Seal tundus kõik nii ideaalne! Mulle pakuti töötelefoni ja -autot, mida ma kontoriaknast ka nägin. Olin sellest kõigest lihtsalt nii sillas,» ütleb esimest korda oma lugu jagav Kristina, kes kandideeris kõigest 18-aastasena ärimees Margus Valdese ettevõttesse sekretäriks. Kuid juba proovipäeva lõppedes üllatati noort tütarlast käiguga Laulasmaa spaahotelli. «Tuppa jõudes tõmbasin suurest hirmust välisriiete peale veel hotelli hommikumantli.» Valdes eitab aga kõike.

Elu24 toimetuse poole pöördus Kristina (nimi muudetud, toimetusele teada), kes puutus peale keskkooli lõppu kokku ärimees Margus Valdesega. «Ma pole sellest mitte kunagi mitte kellelegi rääkinud,» ütleb naisterahvas, kes on tänaseks väikese poja ema. Loo jagamise taga peitub tema sõnul sügavam mõte. Kõik juhtus täpselt kümme aastat tagasi, kui Kristina oli just väikesest maakohast pealinna kolinud. «Olin kõigest 18-aastane, kui märkasin seda töökuulutust ja sinna ka tööle kandideerisin,» räägib ta. Juba mõned päevad hiljem võeti temaga ühendust, et töövestlusele kutsuda.

«Seal tundus kõik nii ideaalne! Mulle pakuti töötelefoni ja -autot, mida ma kontoriaknast ka nägin. Olin sellest kõigest lihtsalt nii sillas,» meenutab Kristina. Valdese ettevõttes oleks tütarlapse ülesanne olnud vastata telefonikõnedele, seda aga vene keeles. «Keelt ma ei osanud, kuid Valdesel olid varasemast valmis kirjutatud venekeelsed vastused, mida pidin lihtsalt maha lugema.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles