Pamela Andersoni poeg ema kurikuulsast seksivideost: istus niisama ja vaatas, kuidas ta karjäär õhku haihtus

Getter Trumsi
, tegevtoimetaja
Copy
Pamela Anderson koos oma poegade Brandon Thomas Lee ja Dylan Jagger Lee'ga Netflixi dokumentaalfilmi esilinastusel 30. jaanuaril 2023.
Pamela Anderson koos oma poegade Brandon Thomas Lee ja Dylan Jagger Lee'ga Netflixi dokumentaalfilmi esilinastusel 30. jaanuaril 2023. Foto: Reuters/ScanPix

Skandaalse abielupaari Pamela Andersoni ja Tommy Lee kooselu ajal sündis neile kaks poega. Nende suhte kõige meeldejäävam ehk kõige kõmulisem hetk on aga paarikese seksivideo lekkimine, mis Pamela karjääri laastas. Ühe Pamela poja arvates oleks ema võinud seksivideoga kõvasti raha teenida.

Pamela Andersoni ja ta eksabikaasa Tommy Lee 26-aastane poeg Brandon Lee soovib, et ta ema oleks kurikuulsa seksivideo pealt raha teeninud. «Ema oleks võinud seksivideo eest raha teenida,» tõdeb Brandon Netflixi dokumentaalfilmis «Pamela: A Love Story».

Ligi kaks tundi kestva dokumentaalfilmi teises pooles räägib Pamela sellest, et kui ta ajakirjale Playboy poseeris, ei arvanud ta kordagi, et ta peagi emaks saab. Samuti ütleb ta, et ei jõudnud rääkida poegadele oma paljastavatest karjäärihetkedest enne, kui nad sellest kuskilt mujalt kuulsid. Pamelal on Tommy Lee'ga ka teine poeg, 25-aastane Dylan Lee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles