VIDEO KONTORIST ⟩ «Sellised kontsad olid tal kapis igas suuruses.» Vaata, milliseid kingi pidid noored naised Margus Valdese kontoris kandma

Kristiina Reimand
, reporter/toimetaja
Copy
«Sellised kontsad olid tal kapis igas suuruses,» ütleb Siška, kes Margus Valdese juures proovipäeval käis.
«Sellised kontsad olid tal kapis igas suuruses,» ütleb Siška, kes Margus Valdese juures proovipäeval käis. Foto: Kuvatõmmis Facebookist - Margus Valdes/Kuvatõmmis videost

57-aastase ärimehe Margus Valdese juures tööl käinud naised mainivad, et mehel oli kontoris mitu kingakarpi eri suuruses kontsakingadega, mida juhiabi ülesandeid täitvad naised kandma pidid. «No see pole oluline, on nagu on, noh,» vastab Valdes küsimusele, kas tal on tõepoolest kontorisse kontsakingi varutud.

«Kuuuurija» saates esinenud Katariina rääkis ehmatavast kogemusest proovipäeval ärimees Margus Valdese alluvuses ning mainis muu hulgas, et olulist rolli mängisid tööl ka kontsakingad.

«Ta küsis minult, kas ma kontsakingadega oskan kõndida. Et sekretär ikkagi peab olema kontsades, pintselseelikuga ja seljas õhem pluus. Ütlesin, et oskan küll. Mina arvasin, et sellega see jutt lõppeb,» meenutab 19-aastane Katariina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles