PÄEVAHOROSKOOP 31. jaanuar: Kalade vanad saladused tulevad päevavalgele, Sõnni energiatase on kõrge

Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Ja jaanuar veereski lõpuni ning 2023. aasta esimene kuu saab tänasega läbi. Vaata, kuidas tänane päev sinu jaoks kulgeb.

JÄÄR

Töö ja raha valdkonnas tuleb ohje kindlakäeliselt hoida. Võimalikud on üllatuslikud muudatused. Pööra need enda kasuks!

SÕNN

Energiatase on kõrge, sa ei malda paigal olla – valdab kihk tegutseda ning ka teisi tegevusse kaasata. Sul on nutikust äriasjade ajamiseks.

KAKSIKUD

Sul tekib kontakte, ent jututeemad kipuvad pealiskaudseks jääma. Praegu sõlmitud kokkulepped tuleb täpselt paberile panna.

VÄHK

Tunned end löögijõulisena. Tahad teha otsustavaid samme, mingid asjad lõplikult paika panna või siis vastased täiega rivist välja lüüa.

LÕVI

Töökohas võib toimuda ümberkorraldusi, millega kaasa minemine nõuab sinult tasakaalukust, paindlikkust ja kannatlikkust.

NEITSI

Igapäevases asjaajamises trehvad kokku inimestega, kes saavad sulle toeks olla. Sul tuleb nendega aktiivselt suhtlust arendada.

KAALUD

Tahaksid kõigiga hea läbisaamise nimel probleemidest mööda vaadata, aga see ei õnnestu. Kui teistel on vaja asju klaarida, tõmmatakse sind kaasa.

SKORPION

Sul on kasu varasematest kogemustest. Need on sind tublisti targemaks ja tugevamaks teinud, tänu neile näed paremini oma kohta maailmas.

AMBUR

Armuasjad võivad edeneda kenasti ja harmooniliselt. Suudad olla taktitundeline ja meeldiv suhtleja, millega äratad partneris usaldust.

KALJUKITS

Pole kindel, kas saad ise otsustada, mida muuta – ohjad võivad olla hoopis kellegi teise käes. Kaval koostööoskus on oluline.

VEEVALAJA

Sind võib vallata tunne, et tuleb nüüd ja kohe tegutseda ning endast parim anda, sest muidu lipsavad head võimalused käest.

KALAD

Ehkki tooni annab lõbu ja lustlikkus, on varitsemas oht, et sinu vanad saladused võivad päevavalgele tulla ja pahandusi põhjustada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles