PISARAKISKUJA ⟩ Tanel Padar kinkis emale uue kodu: ta on «tänu» minu koerustükkidele keskmisest enam südame- ja peavalu tunda saanud (4)

Elu24
Copy

«Ta on elanud üürikorterites ja päris oma kodu tundus pea võimatu unistusena,» kirjutab Tanel Padar oma ema sünnipäeval Instagramis ning ütleb, et kinkis talle emadepäevaks kodu.

«Minu mampsi sünnipäev. Sel aastal veidi erilisem. Ema on «tänu» minu koerustükkidele ja šedöövritele keskmisest enam südame- ja peavalu tunda saanud,» kirjutab muusik Tanel Padar Instagramis.

2002. aastal kolis Taneli ema Haljalast Tallinnasse ning sellest ajast alates on ta elanud üürikorterites ja päris oma kodu tundus pea võimatu unistusena. «Seadsin mõni aeg tagasi oma elu eesmärkide sekka, et tahaksin emale tänuks tema päris oma kodu kinkida. Selle unistuse sain täita eelmisel emadepäeval, kui ema selle kingiga üllatasin.»

«Tänaseks on ema uues kodus end sisse seadnud ja tähistame selles esmakordselt tema sünnipäeva. Väga õnnelik tunne. Unistage suurelt! Neil on komme täide minna,» lisab muusik postituses.

Vaata ka videost, kuidas muusiku ema üllatusest teada sai!

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles