«Armastuse saare» osalejatest Molly-Maest ja Tommy Furyst said lapsevanemad

Elu24
Copy
Molly-Mae Hague
Molly-Mae Hague Foto: Capital Pictures/Scanpix

2019. aastal tõsielusaates «Armastuse saar» («Love Island») tuttavaks saanud Molly-Mae Hague ja Tommy Fury teatavad ühismeedias, et nende kauaoodatud pisipõnn on lõpuks siia ilma saabunud.

Tõsielustaarid Molly-Mae Hague ja Tommy Fury teatavad Instagrami postituses, et 23. jaanuaril nägi ilmavalgust nende tütar.

«Ma ei suuda uskuda, et saame su elu lõpuni päriseks endale. Sinu emaks saamine on parim asi, mis minuga eales juhtunud on. Aitäh, et saabusid turvaliselt siia ilma ning õnnistad meid kingitusega, et saame su vanemad olla. Lubame sind igavesti tingimusteta armastada ja sinu eest hoolt kanda,» kirjutas Molly-Mae oma Instagrami story's.

Endised «Armastuse saare» staarid Molly-Mae ja Tommy jagasid eelmise aasta septembris Instagramis südantsoojendavat videot, milles avalikustasid, et Molly-Mae on lapseootel.

Tundeküllases mustvalges videos oli näha Tommyt Molly-Mae kõhtu suudlemas. «Ma ei jõua ära oodata seiklusi, millest me ei ole veel unistanudki,» kirjutas naine postituse juurde.

Emotsionaalne klipp algas sellega, et Molly-Mae luges ette südamliku tsitaadi ajast, kui ta oli koos Tommyga «Armastuse saare» finaalis.

Fännid ja sõbrad kuhjasid paari video kommentaariumis õnnitlustega üle. Molly-Mae õde Zoe Hague kirjutas: «Armastan teid kõiki kolme nii väga. Teist saavad uskumatud vanemad.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles