KUULSUSEGA KOHTINGUL Jaagup Tuisk hullumeelsest armastusest: ma kirjutasin ühest neiust 25 lugu

Aleksandra Jürman
, Elu24 Reporter
Copy

«Mulle meeldib väga lähedus, mulle meeldib näppida ja katsuda ja kaisutada. Ja mulle meeldib hammustada.» Just sellise poiss-sõbrana kirjeldab end romantiline muusik Jaagup Tuisk Elu24 video-podcast'is «Kuulsusega kohtingul». Vaata videot!

«Eesti otsib superstaari» saatest tuntuks saanud noor muusik Jaagup Tuisk (21) avab end video-podcast'is «Kuulsusega kohtingul» täiesti uuest küljest. 

Viisime Jaagupi Solarise Vapianosse, et istuda maha, süüa maitsvat pastat ning uurida välja, kes on Jaagup Tuisk tegelikult.

«Ma olen selline inimene, kellel on väga raske keskenduda ühele asjale,» tunnistab Jaagup kohe. Teda ei ole lihtne raamidesse panna.

«Ühest küljest on see lahe, aga karjääri koha pealt on see halb. Mul huvid vahetuvad hooajaliselt,» sõnab Jaagup, kes ühel hetkel keskendub ainult muusikale – biitide tegemisele, sõnade kirjutamisele, pillimängule ja laulmisele. Ning teisalt leiab ta ka aega, et käia ülikoolis ja tegeleda hoopis teiste huvidega.

Noore Eesti muusikuna jagas Jaagup enda salarelva, kuidas ta seni endale kaaslasi leidnud on.

«Mul on olnud see võimalus, et ma saan kutsuda neiusid muusikavideotesse – ja see on alati vilja kandnud,» jagab Jaagup ning tunnistab, et see on ka viis, kuidas ta enda praegust pruuti, Liisi, kohtas.

Jaagup on enda sõnul tohutu läheduse armastaja. Tuleb välja, et talle meeldib oma partnerit hammustada ning see, kui ka teda vastu hammustatakse.

«Liisiga ma pean ennast tagasi hoidma, et ma liiga tugevalt ei hammustaks,» naerab ta.

Jaagupi sõnul on ta romantik. Ta tunnistab, et kõige hullumeelsem asi, mida ta armastuse nimel on teinud, oli see, kui kirjutas ühest neiust 25 lugu.

Just muusika on see, mille kaudu Jaagup enda armastust väljendab.

Muusikuks olemisega kaasnevat tähelepanu Jaagup naudib. «Ma olen terve elu olnud väga suure tähelepanuvajadusega,» tunnistab noormees, kes enda sõnul oli juba kooli ajal täielik Toots.

Suure tähelepanu all olemine ei ole aga Jaagupi jaoks alati kõige lihtsam olnud. «Eesti otsib Superstaari» saate ajal kerkisid Jaagupis esile ebakindlused, millest ülesaamine osutus väga keeruliseks.

Kuulsusega kohtingul: Jaagup Tuisk.
Kuulsusega kohtingul: Jaagup Tuisk. Foto: Pilt videost

«Mul on alati enda lauluhääle suhtes olnud väga suur ebakindlus,» meenutab Jaagup «Superstaari» saate aegu. Ta tunnistab, et põdes tol ajal enda hääle pärast ning tundis, et sai saates kõikidest osalistest kõige rohkem negatiivset tagasisidet ning see mõjutas teda vaimselt väga tugevalt.

«Ma sellel hetkel tundsin, et ma enam ei jaksa seda negatiivsust vastu võtta,» meenutab Jaagup «Eesti otsib Superstaari» saadet.

Tänaseks on Jaagup aga leidnud oma kutsumuse ning tulevikuks on tal kindel siht ees. Praegu õpib ta TalTechi Ülikoolis ärirahandust ning ideaalis tahab ta tulevikus oma loomingulise poole ja ettevõtlikkuse siduda, et toota midagi eriti ägedat.

Kuula rohkem taskuhäälingu «Kuulsusega kohtingul» avameelsest ja vürtsikast osast Jaagup Tuisuga siin ja praegu!

20.12.2022. Tallinn. Kuulsusega kohtingul: Jaagup Tuisk. Foto Eero Vabamägi, Postimees
20.12.2022. Tallinn. Kuulsusega kohtingul: Jaagup Tuisk. Foto Eero Vabamägi, Postimees Foto: Eero Vabamägi
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles