«Tahan lihtsalt uut ja natuke suuremat.» Brigitte Susanne Hunt loobub oma valgest printsist (4)

Elu24
Copy
Brigitte Susanne Hunt.
Brigitte Susanne Hunt. Foto: Konstantin Sednev / Postimees

Seltskonnastaar Brigitte Susanne Hunt on pärast «Vallalist kaunitari» teinud elus mitmeid väikseid muudatusi. Nüüd on aeg aga veidi suuremaks muutuseks: Hunt avaldas, et paneb oma auto müüki! «Tahan lihtsalt uut ja natuke suuremat.»

«Jah, sõbrad, nüüd on kätte jõudnud aeg, kui müün oma armsat valget printsi,» ütles Brigitte Susanne Hunt ühismeedias. Enam kui kolm aastat valge Volkswageniga muretult ringi sõitnud Hunt teatas, et tahab lihtsalt uut autot, mis on natuke suurem. «Ja pisut uue auto elevust.»

«Usun, et see auto teeb ka uue omaniku väga õnnelikuks,» lisas ta.

2019. aastal arvele võetud auto ainus omanik on olnud Hunt ise ja selle läbisõit on 67 000 kilomeetrit. «Kohe viin ametlikku hooldusesse ka veel enne,» lubas Hunt.

Avariivabaks ei saa seltskonnastaar autot nimetada, kuid juhtunud on vaid plekimõlkimine. «Üks naine parkides tagurdas sisse, aga selle tegi kindlustus kohe korda ja see mõlk oli algselt juba üliväike.»

Oma valge printsi eest küsib Hunt 32 000 eurot.

Teises Instagrami-loos märkis Hunt, et uue auto soov pole ainus, mis ajendas teda Volkswagenit müüki panema. «Usun kusjuures, et asjad kannavad energiat. Muidu energiaid ja muud sellist alternatiivteadust üleliia ei usu, aga mina vahetan [asju] peale raskemaid perioode elus välja.»

Seejärel ütles Hunt, et vahetab välja suure osa oma garderoobist ja eriti pesu. «Mina andsin suure osa riideid ära või panin müüki, et uue eluperioodi alguses oleksid uued riided.» Ka tolle aja lõhnaõlid andis Hunt kõik sõpradele.

«Lisaks neile kahele asjale vahetan mina seekord välja oma auto, diivani ja voodi. Diivani ja voodi annan tasuta ära perekonnale.»

Pärast «Vallalise kaunitari» skandaali on Hunt teinud elus veel teisegi suurema muutuse, jättes maha suitsetamise.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles