«Ta ei vajanud tantsimiseks muusikat.» Põnevussarja «24» kaunis staar suri vaid 45-aastaselt

Elu24
Copy
Põnevussarja «24» seitsmendas hooajas mänginud Annie Wersching suri 45-aastaselt.
Põnevussarja «24» seitsmendas hooajas mänginud Annie Wersching suri 45-aastaselt. Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

USA näitlejanna Annie Wersching, kes on enim tuntud sarjadest «24», «Bosch» ja «Timeless», kaotas võitluse vähiga. Näitlejanna oli kõigest 45-aastane.

Mitmetes tuntud telesarjades mänginud Annie Wersching sündis 28. märtsil 1977 Missouri osariigis. 22-aastaselt lõpetas ta teatrikooli ning paar aastat hiljem alustas karjääri telesarjades, vahendab IMDb andmebaas

Esimene suurem roll saabus 2007. aastal, kui ta liitus sarjaga «Üldhaigla», kus ta tegi kaasa 80 osas. Paar aastat hiljem sai ta kandva rolli põnevussarja «24» seitsmendas hooajas.

Wersching suri 29. jaanuaril kõigest 45-aastaselt, jättes maha kolm poega: 12-aastase Freddie ja nelja-aastased kaksikud Ozzie ja Archie, vahendab Deadline. Näitlejanna lahkumist kinnitas abikaasa Stephen Full. «Täna on selle perekonna hinges sügav auk. Aga ta jättis meile vahendeid selle täitmiseks. Ta oskas leida võrratut kõige lihtsamatest hetkedest. Ta ei vajanud tantsimiseks muusikat. Ta õpetas meile, et seiklusteks ei pea neid ootama jääma,» avaldas Full.

Annie Wersching 2019 aastal. 
Annie Wersching 2019 aastal. Foto: AFP/Scanpix

Põnevussarja «24» režissöör Jon Cassar avaldas Werschingi lähedastele kaastunnet: «Pole võimalik lugeda, kui mitmeks tükiks mu süda on purunenud. Annie tuli minu maailma avatud südame ja nakatava naeratusega. Temas oli nii palju annet, et ta tegi mu hingetuks. Annie oli enam kui töökaaslane, ta oli tõeline sõber, mu perekond.»

Sarja «Vampiiripäevikud» vaatajad teavad Werschingi Lily Salvatore'ina ehk tegelaskujude Stefan ja Damon Salvatore'i emana. Videomängu «The Last of Us» fännid peaksid ära tundma Werschingi hääle, sest ta andis populaarses mängus hääle Tessile.

Hilisematel aastatel mängis Wersching telesarjades «Runaways», «Bosch», «Star Trek: Picard» ja «The Rookie». 

Näitlemisega tegeles Wersching ka pärast vähidiagnoosi saamist. Tema viimast rolli näeb sarja «Star Trek: Picard» teises hooajas, mis on erilise tähendusega, kuna Werschingi telekarjäär sai 2002. aastal alguse sarjas «Star Trek: Enterprise».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles