VIDEO ⟩ Liina Ariadne sattus näonaha pärast internetikiusu ohvriks: sellised asjad ikkagi lähevad mulle hinge

Elu24
Copy
Liina Ariadne Pedanik
Liina Ariadne Pedanik Foto: Kuvatõmmis Instagramist

«Püha jummal, milline näonahk. Tallinna tänavad on ka kevadel siledamad.» Lauljanna Liina Ariadne Pedanik sattus internetikiusu ohvriks, kui otsustas jagada videot endast ilma meigita. Naine võttis nüüd sõna, et kiusajatele selgitada, kuidas õelad kommentaarid teda päriselt mõjutavad.

Lauljanna Liina Ariadne Pedanik (24) jagas pühapäeval TikTokis videot, kus näitas end naturaalselt ning ilma meigita, et end koos jälgijatega ürituse jaoks valmis sättida. Juba video alguses vabandas Liina selle eest, milline ta tol hetkel välja nägi.

«Püha jummal, milline näonahk. Tallinna tänavad on ka kevadel siledamad,» kommenteeris üks kasutaja Liina postitatud eriti avameelse video alla, kus naine näitas end meigivaba näonahaga, lokirullides ja hommikumantlis.

Vaid paar tundi peale video postitamist vastas Liina kiusaja kommentaarile uue videoga.  «Mis inimestel viga on?» ei mõista laulja.

Liina selgitas, et alustas niigi oma videot, vabandades selle eest, milline ta välja näeb, ning kõikide aastate jooksul, mil ta oma elu internetis avalikult on jaganud, on talle saanud väga automaatseks see, et peab enda välimuse eest vabandama. Seda just seetõttu, et teab, et inimesed hakkavad taolisi õelaid kommentaare jätma.

«Ja ma ei ole endale jätkuvalt suutnud väga paksu nahka kasvatada kõikide nende aastate jooksul, mis ma olen internetis olnud, sellepärast, et sellised asjad ikkagi lähevad mulle hinge,» tunnistas Liina.

Laulja sõnul on vabandamine tema kaitsemehhanism, mida ta eneselegi teadmatult teeb.

«Lihtsalt olge üksteise vastu palun sõbralikumad! Mida see juurde annab, et sa selliseid kommentaare kirjutad teiste inimeste videote alla? Reaalselt see ei aita mitte kedagi!» lisas Liina lõpetuseks, tunnistades, et sellised kommentaarid teevad teda siiski kurvaks.

«Isegi, kui sa mõtled selliseid asju, siis lihtsalt ära kommenteeri neid. Palun!»

@liinaariadne Replying to @jeff4276 ♬ original sound - Liina Ariadne Pedanik

Liina viimase TikToki video alla on jätnud kommentaare mitmed fännid, toetades laulja mõtteviisi ning kinnitades, et ta on vapustavalt ilus ega peaks kunagi enda välimuse pärast vabandama. Mitmed neiud imetlevad Liina julgust näidata end meigita ning tunnistavad, et peavad pidevalt end ise meikima, lihtsalt selleks, et akne ära katta.

@liinaariadne Oled seda enne proovinud?🤔 See on minu jaoks vist üks parimaid kulmugeele, mida ma kunagi kasutanud olen🫢💞 #makeup #grwm #catrice #catricecosmetics ♬ Lo-Fi analog beat - Gloveity

Loodetavasti jõudis Liina sõnum internetikiusajatele kohale ning edaspidi ei pea lauljanna tundma, et peaks enda välimuse pärast vabandama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles