NAGU KIPSINOA TERA ⟩ «Isu läks ära!» Eestis toodetud kalapulga seest leiti suur papitükk

Heveli Tuisk
, REPORTER- TOIMETAJA
Copy
Kalapulkadest toitu valmistades on raske midagi untsu ajada, pealegi näevad pulgad isuäratavad välja.
Kalapulkadest toitu valmistades on raske midagi untsu ajada, pealegi näevad pulgad isuäratavad välja. Foto: Postimees.ee

Neljapäeval tuli Soome perekonnal ootamatult katkestada söömaaeg, kui värskelt praetud kalapulgast leiti suur papitükk. «Mina neid ei söö, aga lapsed armastavad. Pärast sellist leidu ei maitsenud toit enam kellelegi», sõnas pereema Kristiina.

Neljapäeval söögiks pakutud K-menu kalapulgad olid pereema Kristiina sõnul ostetud kohalikust Noormarkku K-Marketist. K-menu kaubamärgi all müüakse erinevate tootjate tooteid. Just nende kalapulkade tootjariigiks oli märgitud Eesti.

«Isu läks ära, kui hakkasin mõtlema, kust see papitükk sinna sattus,» rääkis Kristiina ajalehele Helsingin Sanomat. Pereema saatis kohe tagasiside kaupmehele ja toote müüjale Keskole.

«Kaupmees on juba lubanud kauba eest raha tagastada. Hüvitist pole ma veel jõudnud muidugi taotleda, sest suur kalapulgatragöödia juhtus alles eile,» sõnas Kristiina reedel.

Kristiina jaoks on üllatav, et selline asi üldse juhtuda võis. Kuigi ta ise kalapulki ei söö, meeldivad need väga tema lastele. Nüüd ütles naine, et enam kunagi kõige odavamat toodet letilt ei vali. «Üldiselt tekkis mul nende toodete suhtes vastikus. Odav hind ei peaks tähendama kohe halba kvaliteeti,» nentis naine.

Noormarkku K-Marketis eemaldati K-menu kalapulgad kohe müügilt. Kaupluse juhataja Toni Kujala sõnas, et ootab Keskolt tegevusjuhiseid. «Tegemist on kahetsusväärse juhtumiga, mida ilmselt praegu uuritakse».

K-grupi kommunikatsioonijuht Magdalena Ignatius kinnitas, et Kesko on asjaga kursis ja uurivad asjaolusid tarnijaga koostöös.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles