«Keegi ei leia sind looduse rüpest üles, ei politsei ega ka kohtutäiturid.» Lääne-Virumaal müüakse humoorika kuulutusega korterit

Elu24
Copy
Foto: Kinnisvaraportaal KV.EE

«Oma kinnistul keelekaste tootmisega saad kasvõi kohe alustada. Sellisel juhul tasuks ehk korter kirjutada ema või lapse nimele, nii igaks juhuks,» seisab Lääne-Virumaal Vinnis müüdava korteri kuulutuses. 

Kinnisvaraportaalis jagatakse üht humoorikat kuulutust, kus müüakse kolmetoalist korterit. «Mul on Sulle pakkuda tänapäeval midagi väga erilist! Unusta suurlinnade müra, heitgaasid ja ebainimlikult kallid üürid!» alustatakse kuulutust. 

Kirjelduse järgi on kolmetoaline hea, läbi maja planeeringuga, luksuslikult kompaktne residents, mille aknad on kolmes suunas. «Oled nagu Rapuntsel oma privaatses tornis.» Ostja päralt on 50.4 m² rahu ja vaikust oma «isiklikus lossis».

«Lossi seinte vahel olev ajamasin viib Sind tagasi otse aastasse 1962. Tunne ennast nagu muuseumis – originaalne viimistlus ja mööbel!» vihjatakse korteri vanamoelisele sisekujundusele.

Foto: Kinnisvaraportaal KV.EE

Lisaks öeldakse, et oma hubast häärberit saab kütta korraliku värskelt Vinni valla ehitatud ahjuga. «Tänapäeval üks soodsamaid kütteviise, seda eriti, kui kõrval asuvast pargist saab tasuta küttepuid. Töökindla puupliidiga on väga mõnus ka mulgikapsast praadida, sest küttepuud on jätkuvalt pargist rotti pandud.» 

«Oma kinnistul keelekaste tootmisega saad kasvõi kohe alustada. Mitte keegi ei leia sind looduse rüpest üles, ei politsei ega ka kohtutäiturid (sellisel juhul tasuks ehk korter kirjutada ema või lapse nimele, nii igaks juhuks),» soovitatakse veel. 

Vinnis asuva korteri saab kätte veidi üle 7000 euroga — kutsub selline kuulutus ostma?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles