TÄHELEPANU ⟩ «Ühes majas lõhuti rõduuks, teises köögiaken.» Viljandi elanikke hirmutavad jultunud sissetungijad (1)

Annaliisa Köss
, reporter-toimetaja
Copy
Viljandi. Foto on illustratiivne.
Viljandi. Foto on illustratiivne. Foto: Marko Saarm / Sakala

«Hetkel teame, et suurim kahju on akende lõhkumine. Mida on otsitud, jääb arusaamatuks. Ehk sularaha?» arutles Viljandi elanik pärast kahte sissemurdmist Viljandis Peetrimõisas. Politsei- ja piirivalveameti sõnul on tekitatud kahju selgitamisel, samuti selgitatakse uurimises, kes süüteo toime panid.

Ühismeedias on taas ringlema läinud info, et Viljandis liiguvad ringi kutsumata külalised. «Majadesse sissemurdmise hooaeg on vist alanud. Neljapäeval, 26. jaanuaril kella poole kolme paiku öösel käisid vargad Peetrimõisas Õunaaia tee majades,» hoiatas sealsamas elav Anu linnaelanikke Viljandi inimeste Facebooki grupis. Kui ühes majas lõhuti tema sõnul rõduuks, siis teises köögiaken.

Koostöös naabritega tuvastati turvakaamerate abil, et sissetungijaid oli vähemalt kaks ning nende auto oli tumedat värvi. «Et hoida ära tulevasi vargusi, vaadake üle oma kodude turvasüsteemid ja olge tähelepanelikud, kui võõrad naabruskonda ilmuvad,» soovitas ta kõigil silmad lahti hoida ning lisas, et juba on algatatud ka uurimine.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles