PÄEVAHOROSKOOP ⟩ 28. jaanuar: Lõvil tekib huvi müstiliste teemade vastu, Neitsi – proovi midagi, millest oled ammu unistanud

Copy
Foto: Shutterstock

Lõbusat laupäeva!

JÄÄR 

Eelista kahekesi olemist armastatud inimesega. Nautige teineteise lähedust, rääkige minevikust ja tulevikuplaanidest.

SÕNN

Merkuuri ja Uraani trigooni mõjul oled uudishimulik ja seiklusaldis. Hea aeg väljasõidu ettevõtmiseks või uude seltskonda minekuks.

KAKSIKUD

Ilmselt on aeg täis askeldusi. Tegutsed meeleldi, sest sinu ümber on meeldivad kaaslased, kellega tekib ühtekuuluvustunne.

VÄHK

Oled mõistev ja abivalmis, kuulad kannatlikult, kui teistel on midagi südame pealt ära rääkida. Kerge on kaasinimestega suhelda.

LÕVI

Võimalik, et tekib huvi vaimsete, isegi müstiliste teemade vastu. Internetist leiad huvitavaid inimesi, kellega kogemusi jagada.

NEITSI

Proovi uusi asju! Proovi midagi, millest oled ammu unistanud, aga mille jaoks sul varem pole piisavalt aega või julgust jätkunud. 

KAALUD

Ära noruta, tegutse! Lõõgastavalt ja tasakaalustavalt mõjub sulle lemmikloomadega tegelemine või looduses viibimine.

SKORPION

Oled tundeline, vajad intiimsemat lähedust. Hea aeg loominguliseks eneseväljenduseks. Võid avastada varjatud kunstiandeid.

AMBUR

Pereringis tunned end turvaliselt ja meeldivalt. Ka lapsepõlvesõpradega võiksid suhelda. Teil on, mida üheskoos meenutada.

KALJUKITS

Vestlus sõbraga võib kujuneda üle ootuste avameelseks. Rääkides teemadel, mida te varem ei ole puudutanud, võite palju ühist leida.

VEEVALAJA

Isik, keda oled autoriteediks pidanud, võib sinuga omamehelikult käituda. Ka kõrgemal positsioonil olijad on vaid inimesed.

KALAD

Fantaasia on lennukas. Kui oled loominguline inimene, naudid loomise protsessi täiel rinnal. Meeldib kõik see, mis köitis sind juba lapseeas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles